Aron Kater

Binnen TSG…

Ben ik gestart als eerste stagiair in de geschiedenis van TSG. Maar inmiddels vervul de functie van Sales Support en ondersteun het TSG-team. Het is superleuk bedrijf, waar ik heel veel leer en het erg naar mijn zin heb. Er hangt een goede sfeer in het team en we werken allemaal heel hard. Ik heb mijn eigen werkplek en voel me als een volwaardig medewerker.

Buiten TSG…

Ben ik een erg rustige jongen en is mijn grote hobby: voetbal. Ik voetbal al vanaf mijn vierde bij de vereniging ASV UVV in Utrecht met vrienden in een team, wat het allemaal erg gezellig maakt. Reizen vind ik ook leuk, zo ben ik al meerdere malen in Amerika, mijn favoriete vakantieland, geweest. Mijn familie en vrienden zijn erg belangrijk voor mij, zo heb ik dagelijks contact met mijn neefje en mijn vrienden. En als laatste is gamen ook een hobby van mij en speel veelal met vrienden en ontmoet ik weer nieuwe mensen, uit Nederland maar ook uit andere landen.

Waarom deze foto?

Ik hou me druk bezig met het voetballen! Deze foto is genomen bij de verenging ASV UVV waar ik al mijn hele voetballeven rondhobbel. Op de foto zie je mijn focus op de bal, en zo ben ik eigenlijk ook altijd op kantoor. Ik voer mijn taken gefocust en zorgvuldig uit.

Contact

Wil je meer weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via aron.kater@thesolutionzgroup.com.