Gismaro Noslin

Binnen TSG…

Ben ik verantwoordelijk als ondersteuning binnen Recruitment & HR Support. Het ondersteunen van de administratieve taken en de juiste matches vinden en maken is dan ook heel belangrijk.

Buiten TSG…

Probeer ik uit het leven te halen wat er in zit.

Ik ben geboren en getogen in Amersfoort. Op het moment studeer ik aan de opleiding Medewerker Human Resource Management in Utrecht.Verder houd ik erg van reizen, fitness, koken en vooral met familie/vrienden zijn. Ik kom uit een groot gezin van zes broers en zussen, met allemaal neefjes/nichtjes waar ik veel waarde aan hecht. Daarom ben ik het meeste van de tijd op pad met familie, maar ook met vrienden om leuke dingen te doen o.a. drankjes doen, festivals, pretparken, etc. Verder geniet ik ook echt van concerten, naar concerten gaan van mijn favoriete artiesten vind ik dan ook top.

Waarom deze foto?

Deze foto is gemaakt in Bali, op het eiland Nusa Ceningan. Hier ben ik in april 2019 geweest voor een reis door de mooie plekken in Bali. Dit was één van mijn mooiste reizen en bestemmingen die ik heb bezocht. 

Dicht bij jezelf staan is voor mij heel belangrijk en deze foto is echt een peace momentje voor mij geweest. Dit brengt altijd mooie herinneringen naar boven.

Contact

Wil je meer weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via gismaro.noslin@thesolutionzgroup.com.