Gregory Mando

Binnen TSG…

Ben ik als Accountmanager Sales verantwoordelijk voor New Business en het onderhouden van warme relaties. In mijn ogen doen mensen zaken met mensen en niet met bedrijven.

Buiten TSG…

Ben ik een levensgenieter en groot muziekliefhebber. Ik ben opgegroeid in Zeist en woon daar nu ook al enige tijd samen met mijn vriendin Willemijn. Ik heb een enorme passie voor auto’s en bezoek met regelmaat verschillende autobeurzen in binnen- en buitenland. Sinds kort ben ik ook op de Vinkeveen Plassen te vinden, waar mijn sloep ligt en de wijntjes altijd koel staan. Ik ben iemand die in het nu leeft en niet in de toekomst.

Ik ben een muziekliefhebber in de breedste zin van het woord. Dit komt vooral tot uiting in twee van mijn grootste hobby’s: Dans & DJ. Ik geef al geruime tijd les bij DanZation!, een dansschool in Zeist, waarbij ik voor verschillende soorten genres choreografieën maak en leer aan jongeren. Naast het lesgeven vind je mij ook regelmatig in en rondom het Utrechtse nachtleven, waar ik in verschillende clubs mijn liefde voor muziek mag uiten als DJ. Het geeft mij een voldaan gevoel om te zien hoe het publiek kan genieten van mijn platen en zij daarmee een avond hebben om niet te vergeten.

Waarom deze foto?

Op deze foto zit ik helemaal in mijn element en voel ik mij vrij! Ik kan mijn liefde voor muziek delen met andere muziekliefhebbers en tegelijkertijd kan ik netwerken met evenementen organisatoren. In mijn functie als accountmanager doe ik eigenlijk niet anders. Ik ben vrij in het maken van contact met wie ik wil en in het delen van dezelfde passie voor IT. Hoe mooi is dat!

Contact

Wil je meer weten wat ik voor jou en jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op via gregory.mando@thesolutionzgroup.com of bel 06-29464736.