Kwaku Bonsu

Binnen TSG…

Ondersteun ik de afdeling Marketing. Op mijn eerste dag kreeg ik de functienaam van Marketing Support in de schoot geworpen. Dat gaf mij direct het gevoel dat ik onderdeel van het team ben, want bij de meeste stageplaatsen ben je niet meer dan een stagiair. Het team van TSG is heel erg hecht, waardoor er altijd iemand voor je klaar staat, als dit nodig is. Doordat ik mij als lid van het team gewaardeerd voel, wil ik mijzelf alleen maar bewijzen om het beste uit mijn werk, en mijzelf wil halen.

Buiten TSG…

Hou ik ervan om mezelf te omringen met vrienden en familie. Zij spelen voor mij een grote rol in mijn leven, doordat ze een lach op mijn gezicht kunnen krijgen, op bijna ieder moment. Ook ben ik een groot fan van basketbal en heb de sport 2 jaar beoefend. Ik probeer zoveel mogelijk wedstrijden te kijken. Daarnaast probeer zo vaak mogelijk een pick-up wedstrijd te spelen om mijn basketbal kunsten scherp te houden. Maar wat ik absoluut het liefst doe is toch wel koken, als jong kind wilde ik altijd kok worden, maar ik heb het toch bij hobbykok gehouden. Mijn favoriete gerecht om te bereiden is nasi!

Waarom deze foto?

Ik heb deze foto gekozen, omdat ik het belangrijk vind om zoveel mogelijk te lachen en plezier te hebben in de kleine dingen van het leven. Juist de kleine dingen geven mij extra kracht om moeilijkere tijden door te komen!

Contact

Wil je meer weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via kwaku.bonsu@thesolutionzgroup.com