Luciandro Andeloe

Binnen TSG…

Ben ik het Salesteam als Junior Accountmanager komen versterken. Naast mijn studie Junior Accountmanager loop ik hier stage en verzorg ik veel werkzaamheden die onder Sales vallen, zoals: bellen naar potentiële klanten, contact onderhouden met bestaande klanten, ga ik op zoek naar interessante nieuwe klanten en onderhoud ik CRM-systeem. Dit is echt een superleuk bedrijf, waar ik graag ben. Helaas maakt de huidige situatie rondom COVI het lastiger om met elkaar samen op kantoor te zijn.

Buiten TSG…

Ik ben geboren in Amsterdam en woon momenteel in Utrecht, mede omdat ik mijn studie Junior Accountmanager in Utrecht volg. Naast mijn studie voetbal ik op dit moment bij USV Hercules. Daarnaast vind ik het geloof heel belangrijk en ben ik van mijzelf een Christen. Reizen is een van de dingen die ik graag doen, en nu nog meer ben gaan waarderen. Ik ben in diverse landen geweest, zoals: Suriname, Griekenland, Macedonië. Zelf kom ik ook uit een groot gezin van een oudere zus, drie jongere zusjes en een broertje. Verder geniet ik in het leven van de gezelligheid van mijn familie en vrienden om mij heen.

Waarom deze foto?

Ik hou met heel mijn hart en passie van voetballen, daarom heb ik deze foto gekozen. Sinds dit seizoen ben ik aangesloten bij J019-1 van USV Hercules in Utrecht, waar deze foto ook is genomen. Ik ben altijd scherp en goed voorbereid op wat komen gaat, zo ben ik nu eenmaal als persoon. Dit zie je ook terug op de foto: ik sta paraat voor de bal onderschept wordt. Dit zie je weer terug in mijn dagelijkse werkzaamheden, waar ik op ieder moment klaar sta.

Contact

Wil je meer weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via luciandro.andeloe@thesolutionzgroup.com