NMC Operator – Maarssen

Waar ga je aan de slag?Onze klant is gespecialiseerd in het aanleggen van glasvezelkabel voor de zakelijke markt. Ze hebben meer dan 36.000 km glasvezelkabel in de grond liggen in…
solliciteer direct

Waar ga je aan de slag?

Onze klant is gespecialiseerd in het aanleggen van glasvezelkabel voor de zakelijke markt. Ze hebben meer dan 36.000 km glasvezelkabel in de grond liggen in Nederland, België en Frankrijk en daarnaast enkele verbindingen naar Duitsland. Dankzij hun eigen glasvezelnetwerk en -datacenters kunnen ze hun klanten slimme, open, toekomstbestendige cloud- en connectiviteitsoplossingen aanbieden.

Het Network Monitoring Center (NMC) focust zich op excellent klantcontact voor alle eerstelijns incident gerelateerde vragen. Het team monitort 24/7 de status van de glasvezelinfrastructuur en de netwerkservices en stuurt aan op snelle herstel- en oplostijden bij incidenten zoals outages en performanceproblemen. Bij individuele cases zorgt het team voor de juiste oplossing en afhandeling van de klantvragen en de bewaking hiervan wanneer deze doorgezet worden binnen de organisatie.

Wat ga je doen?

Als NMC operator ben je op 24×7-basis het belangrijkste aanspreekpunt voor de klant bij zowel nieuwe als bestaande incidenten op managed dark fiber, ethernet, internet en DWDM. Je coördineert de afwikkeling van de lopende incidenten en draagt zorg voor een spoedig herstel van de diensten voor de klant.


Je verantwoordelijkheden

Je lost o.b.v. jouw technische vaardigheden het grootste deel van de incidenten zelfstandig op. Ligt het buiten jouw domein, dan laat het oplossen. Je bewaakt en registreert de voortgang van een incident binnen de daarvoor afgesproken doorlooptijden (SLA) en bent het aanspreekpunt voor de klant tijdens het incident.

Je verwerkt en administreert klantvragen en incidenten volgens de opgestelde processen en richtlijnen in de juiste systemen en stelt incidentrapportages op t.b.v. de klant.

Je bent in staat om vaak voorkomende incidenten of oorzaken te benoemen/te herkennen en hierop een trend analyse uit te voeren. Je bent in staat om voorgestelde verbeteringen als oplossingsrichting te beoordelen op het te behalen gewenste resultaat.

Je informeert klanten proactief, tijdig en op heldere wijze met betrekking tot geplande werkzaamheden.

Je houdt de relevante ontwikkelingen binnen het werkgebied bij.

Wij zoeken

Heb je onderstaande kennis en ervaring, dan is dat een geweldig pluspunt:

DWDM (Infinera/Huawei), Ethernet, VPLS/MPLS.

Juniper en Cisco routers en switches

TCP/IP, internet koppelingen, IP transit

Network protocollen: BGP, DHCP, OSPF, ARP, DNS

Network management tooling

Juniper JCNIA of Cisco CCNA certificaat (of vergelijkbaar)


Goed om te weten:

Je werkt in een dynamische omgeving. Het NMC is uitgerust met fijne ruime werkplekken met elk een eigen groot scherm. Wij maken een rooster waarbij er gewerkt wordt in shifts. Je werkt achtereenvolgend 2 dagen vroege dienst (7-15), 2 dagen late dienst (15-23), 2 dagen nachtdienst (23-7), en daarna 4 dagen vrij. Daarna start deze serie met shifts opnieuw. In de shifts werk je samen met een andere collega. Na een bepaalde periode draai je ook een paar weken dagdiensten en ben je soms reserve om shifts over te nemen bij ziekte of verlof binnen het team.

Wij bieden

Wat bieden wij:

Een job bij de leukste werkgever in Utrecht die veel voor eigen medewerkers doet, waar je inspanningen en resultaat zichtbaar zijn en waar je veel waardering voor krijgt. The Solutionz Group biedt je in deze nieuwe rol een grote zelfstandigheid. Je treedt hierbij in dienst bij The Solutionz Group en zal op basis van detachering voor 6 maanden bij de opdrachtgever de rol van NMC Operator vervullen en bij wederzijds goedvinden zal je vervolgens bij de opdrachtgever in dienst treden.

Je treft bij ons een collegiale, informele werkomgeving aan met gemotiveerde medewerkers, waar ruimte is voor ontwikkeling en kennisverbreding en waar je ook:

Een top primair salaris (€2.500 - 4.000) ontvangt afhankelijk van kennis en ervaring;

Een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak, laptop, telefoon, aantrekkelijke pensioenregeling;

Verantwoordelijk en zinvol werk in een open informele sfeer;

Een prettige werkomgeving met leuke, betrokken collega’s op het kantoor;

Ruimte en aandacht voor professionele ontwikkeling en werkplezier;

En een werkweek hebt van 32 tot 40 uur per week (bespreekbaar);

Wordt gestimuleerd om opleidingen te volgen;

Leuke teamuitjes hebt.

Solliciteer direct

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens


CAPTCHA code

Meer informatie?

Stel je vraag aan Nishant Thakoerdat