Shardha Kewaldar

Binnen TSG…

Ben ik dan wel geen techneut, maar voel me wel vaak een Developer; een Carrière Developer! Ik ben kort gezegd verantwoordelijk voor de aanname van IT personeel en contactpersoon voor onze IT professionals. In de praktijk betekent dit dus ik continu in gesprek ben met IT’ers en bedrijven. Na het inventariseren van de wensen van zowel kandidaat als opdrachtgever zorg ik voor de perfecte match. Het geeft mij veel energie om mensen te verbinden aan IT vacatures en tijdelijke opdrachten. Samen met Danny Goedhart zijn wij het recruitteam van TSG!

Buiten TSG…

Ben ik een trotse mama van twee lieve kindjes. Jason is 4 jaar en Ciara is net 1 jaar geworden. Ik breng zoveel mogelijk tijd met ze door en hou ervan om uitstapjes met ze te maken. Als ik tijd voor mezelf maak, dan hou ik ervan om of af te spreken met vriendinnen en familie. De ene keer wat drinken of uit eten en op z’n tijd dansen op een festival bijvoorbeeld. Ik ben graag onder de mensen, maar kan ook prima alleen zijn. Een avond bankhangen en Netflix kijken vind ik dan ook heerlijk. Via TSG ga ik binnenkort ook sporten. Oeps, heb ik het toch weer over TSG?! hihi…

Waarom deze foto?

Ik ben gehecht aan mijn auto, niet zozeer deze auto, maar het gevoel van vrijheid. Dat je kan gaan en staan waar je wilt. Dat geldt ook voor je carrière, je loopbaan, je droomfunctie. Om je dromen en doelen te bereiken, moet je wel in beweging komen. Succes kan je alleen behalen als je zelf de eerste stap zet.

Contact

Wil je meer weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via shardha.kewaldar@thesolutionzgroup.com.