Systeembeheerder met SCCM kennis – Utrecht

Wie wij zijn?

Een topwerkgever in de ICT sector. Opgericht vanuit de passie voor het ICT-vak; al onze Recruiters/Account Managers hebben ruime ervaring in de ICT wereld en zijn erg bevlogen. Dit betekent dat we alle vaktermen kennen en op niveau mee kunnen praten. Wel zo makkelijk. Waarom wij anders zijn dan andere bureaus? Omdat we onze kandidaten niet als nummer zien. We zijn ervan overtuigd dat betrokken, persoonlijke communicatie écht werkt. Kandidaten zijn voor ons niet zomaar kandidaten; het zijn waardevolle talenten waarvan de kwaliteiten goed ingezet kunnen worden. En zo behandelen we ze dus ook.

Vanuit onze eigen IT-achtergrond snappen we dat het belangrijk is dat we verder kijken dan alleen opleidingsniveau en werkervaring. Ook jouw passies, ambities en karakter spelen een grote rol bij het kiezen van een nieuwe werkgever. Op die manier zorgen we voor een match op alle vlakken.

Wie ben jij?

Je bent een Senior Systeembeheerder met specifiek aantoonbare ervaring met SCCM. Je vindt automatisering helemaal geweldig, het is een hobby, daarnaast beschik je natuurlijk over uitstekende kennis op het gebied van Microsoft, Citrix en VMware. Je ben analytisch ingesteld en kan “IT” goed overbrengen in Jip en Janneke taal.


Nice to have!

Jij bent gedreven, weet je enthousiasme goed over te brengen op potentiele collega’s. Verder vragen wij:

Minimaal een afgeronde MBO opleiding ofwel HBO denkniveau;

Relevante certificeringen zoals de MD-100 en MD-101;

Je weet je weg te vinden in Powershell;

Topper op het gebied van SCCM;

Een klantgerichte en proactieve houding: jij weet van aanpakken en bent communicatief vaardig;

Een goede dosis humor.

Wat bieden wij:


Een job bij de leukste werkgever in Utrecht die veel voor eigen medewerkers doet, waar je inspanningen en resultaat zichtbaar zijn en waar je veel waardering voor krijgt. The Solutionz Group biedt je in deze nieuwe rol een grote zelfstandigheid. Je treft bij ons een collegiale, informele werkomgeving aan met gemotiveerde medewerkers, waar ruimte is voor ontwikkeling en kennisverbreding en waar je ook:

Een top primair salaris ontvangt;

Prima secundaire arbeidsvoorwaarden hebt waaronder een pensioenregeling, mobiele telefoon en lease auto;

Een bonusregeling om je continue te blijven prikkelen ;

En een werkweek hebt van 32 tot 40 uur per week (bespreekbaar);

Het eerste jaar streamen (Netflix, Disney & Prime) op onze kosten!

And last but not least: 2 weken doorbetaald vaderschapsverlof!

Solliciteer direct

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens


CAPTCHA code