Treasure Arokere

Binnen TSG…

Ben ik als Marketing & Communicatie Support bezig met het creëren van content, in kaart brengen van marketing- en communicatiestrategieën, het schrijven van teksten en het redigeren ervan.

The Solutionz Group biedt mij als student de mogelijkheid om mijn studie af te ronden en een gedegen start te maken in mijn verdere loopbaan. Hierbij wordt er niet alleen gekeken naar het opleidingsniveau, maar ook naar de persoon achter het cv. Ik voel mij echt onderdeel van het Marketingteam, omdat ik overal bij betrokken wordt en mijn mening hierin ook telt.

Buiten TSG…

In mijn vrije tijd geniet ik met mijn geliefdes van alle mooie dingen die het leven te bieden heeft. Verder hou ik van reizen, heerlijk eten onder het genot van een lekker drankje, winkelen, foto’s maken en mezelf omringen met de mensen die ik lief heb.  

Zo plan ik geregeld een ‘’girlsnight’’ met vriendinnen om elkaar te blijven zien naast onze dagelijkse bezigheden en vind ik het heerlijk om tot rust te komen, door mezelf af te zonderen.

Waarom deze foto?

Omdat ik dit een mooie foto vind. Niet alleen de kleur van de jurk, maar ook de achtergrond vind ik erg mooi. Juist door het contrast van de kleuren komt deze foto mooi tot z’n recht. Ik ben best kieskeurig als het om foto’s gaat, maar deze foto is wel één van mijn favorieten.

Contact

Wil je meer weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via treasure.arokere@thesolutiozngroup.com.