🇸🇷TSG4SU🇸🇷

door | aug 18, 2022 | Lifestyle, Story, Travel

In plaats van een dagje op de bureaustoel en achter het bureau, vandaag een dagje o.a. bureaus en bureaustoelen sjouwen. Maar wel voor een goed doel: TSG4SU!
Het kwam ons wel even goed uit dat de hittegolf is gaan liggen, want het was voor ons als kantoorpikkies wel even aanpoten….
In 2020 en 2021 hebben we diverse kantoorartikelen gedoneerd gekregen, denk aan archiefkasten, bureau’s, bureaustoelen, whiteboards en andere schoolbenodigdheden.

De reden waarom het wat langer heeft geduurd om de goederen naar Suriname te sturen was hoofdzakelijk corona. Dit heeft wereldwijd een enorme impact gehad op het bedrijfsleven en ook transport- en vervoerskosten.
Tevens ontvingen we berichtgeving dat in Suriname veel goederen werden ontvreemd in die periode omdat er daar door prijsstijgingen zendingen werden ontvreemd, opengebroken en leeggeroofd.
Het was dus verstandiger om even pas op de plaats te maken qua verzending om zo de slagingskans te maximaliseren. Dat moment is nu aangebroken.
Zojuist hebben we met Team TSG een zeecontainer tot de nok toe gevuld en op boottransport naar Suriname gezet!

Wij hopen dat de spullen snel op plaats van bestemming zijn en de scholen snel hierover kunnen beschikken, want de de huidige inventaris is van dusdanige kwaliteit dat het bijna in elkaar stort!

Onze grote dank gaat uit naar onze partners hierin: Trans-iXAlbeka Kantoor- en BedrijfsinrichtingIFM-EcomDesko AutoLease Vitesse en ALLSAFE Group en al onze TSG’ers die ook hun bijdragen hieraan hebben geleverd.