MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Bij The Solutionz Group maken we ons hard voor meerdere maatschappelijk betrokken initiatieven, omdat wij vinden dat wij iets terug moeten doen voor onze maatschappij. Zo koken wij ieder kwartaal in het Ronald McDonald Huis Utrecht voor ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Universitair Medisch Centrum Utrecht, waaronder het Wilhelmina Kinderziekenhuis en Prinses Máxima Centrum vallen. Het Huis krijgt geen subsidie vanuit de overheid en is afhankelijk van donateurs, sponsoren en vrijwilligers. En dus is iedere bijdrage welkom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast het periodiek koken voor het Huis nemen wij als The Solutionz Group ook deel aan de stuurgroep voor de Ronald McDonald Business Breakfast Club Utrecht. Dit is een initiatief opgezet vanuit Ronald McDonald Huis Utrecht en is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor bedrijven en instellingen in Utrecht en omgeving. Behalve een lekker ontbijt en een stuk gezelligheid op de vroege ochtend, biedt de ontbijtbijeenkomst de ideale mogelijkheid tot het leggen van zakelijke contacten. De club heeft als doel het Ronald McDonald Huis Utrecht ondersteunen. De opbrengst van de Business Breakfast Club komt geheel ten goede aan het Huis.

Tevens verzorgen wij via JINC sollicitatietrainingen voor jongeren uit sociaal-economische achterstandswijken in Utrecht en Amersfoort. JINC helpt jongeren van 8 tot en met 16 jaar op weg naar een goede startpositie op de arbeidsmarkt. Ieder kind heeft talent, en daarom strijdt JINC samen met bedrijven en scholen voor een samenleving waar je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Voor het geven van deze sollicitatietrainingen heeft onze eigen Noeranie in juni een mooie onderscheiding gekregen, namelijk de award voor Sollicitatietrainer van het jaar 2019.

 

Wil jij een keer met ons mee naar een ontbijt van de Business Breakfast Club Utrecht, koken voor het Ronald McDonald Huis Utrecht of een sollicitatietraining verzorgen?
Bel Noeranie of mail naar noeranie.ramdjan@thesolutionzgroup.com.