Werken bij The Solutionz Group

Wil je carrière maken in de IT? Lijkt het leuk om voor verschillende opdrachtgevers te werken, om je zo volop te ontwikkelen bij diverse organisaties? Word onderdeel van de TSG-Family!
We snappen dat het kan voelen als een sprong in het diepe. Maar geloof ons: doe het de TSG-way en je wil nooit meer anders!
Wat is dan onze ‘TSG-way’? De mens – jij – staat centraal. Dat betekent dat we niet alleen kijken naar jouw kennis en werkervaring, maar juist ook naar wie jij bent als persoon. Welke ambities heb je, wat zijn je hobby’s en hoe zit je privéleven eruit? We geloven dat we dan pas echt in staat zijn om jou je droomcarrièrres te geven. WE KEEP IT REAL

World-class Workplace

Onze werknemers beoordelen ons zo goed, dat wij al enkele jaren het label ‘World-class Workplace’ mogen dragen. Hierbij scoren we een 9,8 voor werkgeverschap, een 9,6 voor bevlogenheid en een 9,5 voor werkmogelijkheden.
Met zulke rapportcijfers kun je thuiskomen!

Waarom TSG? Daarom TSG!

   Bij indiensttreding krijg je een cadeau naar keuze
   Een topsalaris, pensioenregeling, eigen mobiele telefoon en laptop
   Optie voor een leaseauto (vrije keuze in merk, opties en zonder reclame)
   Onbeperkt vakgerelateerde certificeringen halen op onze kosten
   Een aantrekkelijke bonusregeling
   Loyaliteitsdagen als je langer in dienst bent
   Twee weken volledig doorbetaald vaderschapsverlof of een newborn shoot
   De vetste teamuitjes (VR-gamen, weekend weg in binnen- en buitenland)
   Je favoriete drankje bij de vrimibo
   Vrije dag op je verjaardag
   Playstation 5 en 1.000 euro als je een nieuwe collega aandraagt
   De mogelijkheid om te TSG-lounge af te huren voor privéfeestjes
   Een bijdrage leveren aan maatschappelijke projecten (MVO)

De TSG-Family aan het woord

“TSG handelt snel en adequaat, doet geen loze beloftes en is transparant. Dit merk je in de communicatie, want zelfs buiten werktijden en op vakantie krijg ik reactie.”

De TSG-Family aan het woord

“TSG wil altijd het beste voor mij als ZZP’er en de opdrachtgever. Ik heb al meerdere passende opdrachten via hen vervuld. TSG voelt als een thuis, ondanks dat ik er niet in dienst ben.”
“TSG is duidelijk, straight-to-the-point en het is zo’n gezellige partij dat het voelt alsof ik samenwerk met een vriendengroep. TSG is de beste plek op je ICT-carrière te kickstarten.”
“TSG wil altijd het beste voor mij als ZZP’er en de opdrachtgever. Ik heb al meerdere passende opdrachten via hen vervuld. TSG voelt als een thuis, ondanks dat ik er niet in dienst ben.”