Testimonials

“Samenwerken met een nieuwe partner op het gebied van het leveren van IT-professionals is vaak spannend omdat je van tevoren niet precies weet welke kwaliteit er geleverd wordt. Maar The Solutionz Group heeft onze verwachtingen overtroffen. TSG heeft ons geholpen met het vinden van hoogwaardige professionals die perfect aansloten op onze behoeften. Hun grondige selectieprocedure en aandacht voor onze specifieke vereisten hebben het proces moeiteloos gemaakt. We zijn bijzonder tevreden met de professionals die we via hen hebben ingezet – waardevolle teamspelers die hun verantwoordelijkheden serieus nemen en altijd bereid zijn om te doen wat nodig is. Het is verfrissend om samen te werken met een partner die niet alleen uitblinkt in service, maar ook actief bijdraagt aan een duurzamere toekomst. The Solutionz Group heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn, en we kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten. Bedankt voor het leveren van kwaliteit met een duurzaam tintje!”

Andre Resoort

Product Owner Datacenter Infrastructure PGGM N.V.

“Een van de vragen die ik kreeg bij mijn kennismakingsgesprek was: wat verwacht je van TSG, wat kunnen wij voor jou betekenen? 

Waarop mijn directe antwoord was; een opdracht! Ik had helaas geen goede ervaring met mijn vorige detacheerder, die hun afspraken niet na konden komen en het beloofde niet waar konden maken.

TSG daarentegen is van ‘daad bij het woord voegen’, want ze hebben mijn indiensttreding moeten vervroegen, omdat ze al voor de eigenlijke start een hele mooie opdracht hadden gevonden, waar ik tot op heden met plezier werk en veel leer. Iedereen verdient een detacheerder that is keeping IT real!

Rosita van Leeuwen

Junior Infrastructure Engineer Tata Steel

“Ik was op zoek naar verandering, maar de juiste werkgever vind je niet overal. Maar na een supergoed en chill gesprek met Nishant, kwamen we er beiden achter dat we hetzelfde doel hadden: samen groeien! Je krijgt hier voldoende opleidingsmogelijkheden voor, waarbij ik zelf kan bepalen wanneer ik ergens aan begin. Wel word ik geacht een aantal certificaten per jaar te behalen, wat natuurlijk weer goed is voor mijn persoonlijke groei. Hier heb ik zelf invloed op!

Lorenzo Sanchez Fernandez

Engineer Servicedesk ProRail

“TSG is niet zomaar een werkgever, het is mijn tweede thuis, waar ik kan zijn wie ik echt ben. Het TSG-team staat altijd klaar om te helpen met mijn studies, dat waardeer ik enorm. Dit is namelijk niet bij iedere werkgever het geval. Verder staat bij TSG het belang van de professionals bovenaan, in plaats van de money! Dat maakt TSG uniek en een goede werkgever om voor te werken.

Nur Hassani

Infrastructure Engineer

“Je bent vrij in de keuze van welke certificaten je wil behalen, maar weet je (nog) niet precies welke richting je op wil, dan wordt je daar goed bij geholpen. Daarbij zijn de tools die worden aangeboden om je te helpen bij het leren erg handig, ze doen er alles aan om het je makkelijker te maken. Mede door de certificeringen en mijn opdracht heb ik een mooie stap weten te maken van Support Engineer naar Systeembeheerder. Ik kan dus wel zeggen dat ik de uitdaging heb gevonden waar ik naar op zoek was.

Winesh Debipersad

Infrastructure Engineer PGGM

“De professionals vanuit The Solutionz Group zijn zeer sociaal vaardig en hebben een sterke dienstverlenende instelling, wat hun rol hier alleen maar ten goede komt. Ze leggen makkelijk contact en komen afspraken na, waarmee ze een hoge standaard hebben gezet voor mogelijke collega’s. Secuur te werk gaan, kennis en kunde in huis, hard werken, zonder te klagen en sociaal en communicatief: dat typeert een echte TSG’er.”

Jurgen Sibelo

Technology Specialist Heineken

“Ondanks dat ik sceptisch was over de detacheringswereld, raakte ik via LinkedIn in gesprek met Ajay die mij op een directe maar down-to-earth manier benaderde. Hij triggerde mij om eens het gesprek aan te gaan met Nishant, waar ik direct een klik mee had. Daarna ging het allemaal vrij snel, want in no-time had ik voor TSG getekend. Fijn om mij aan te kunnen sluiten bij een organisatie die eerlijk, straight to the point is en duidelijk communiceert. Precies zoals ik zelf ook ben.

Een mooie bijkomstigheid zijn de leuke borrels en uitjes die georganiseerd worden, zo ben ik inmiddels bijna iedere vrijdag aanwezig bij de borrel en hebben we een mooie feestavond gehad op een toplocatie, een volledig verzorgde BBQ met alles erop en eraan en gaan we straks een weekend met alle IT-professionals naar Texel om het 5-jarig bestaan te vieren!”

Mickey Cornelis

365 Beheerder Conclusion

“Via Linkedin werd ik getipt door een collega dat ze bij The Solutionz Group op zoek waren naar nieuwe IT-professionals. Doordat ik wel open stond voor een nieuwe uitdaging ben ik het gesprek aangegaan en dat voelde direct erg prettig. Ondanks dat ik slechts een aantal maanden in dienst ben bij TSG voelt het alsof ik hier veel langer werk mede door het vertrouwen dat ik krijg! Het is een fijne organisatie om voor te werken, want de communicatie is altijd duidelijk en ze staan altijd voor mij klaar om vragen te beantwoorden. Hierdoor heb ik TSG al aangeraden bij een andere IT-professional die nu ook op gesprek is geweest.”

Hassan Said

1e lijns support medewerker VWS

“Via mijn oud-collega’s welke ook de overstap hadden gemaakt, ben ik bij TSG gekomen. In de gesprekken die ik op voorhand had met zowel Recruitment als Directie kreeg ik direct het gevoel dat je hier de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en de gewenste certificeringen te behalen, waar dit bij mijn vorige werkgever niet mogelijk was. De communicatie is helemaal top, want alles wordt duidelijk en ruim van tevoren gecommuniceerd. Voor je het weet is jouw vraag al beantwoord. Ik was dit niet gewend. Daarbij heb ik ook nog eens te maken met leuke en gezellige collega’s, wat bij een borrel (iedere vrijdag) of uitje (wat regelmatig plaatsvindt) goed van pas komt!”
Nick Verbeek

Medior Workspace Engineer Technische Unie

“TSG was voor mij geen onbekende partij, ik hoorde namelijk altijd al dat je bij TSG niet wordt behandeld als een nummer. Toen er een vriend van mij er ging werken ben ik ook het gesprek met ze aangegaan, en gelijk werd mijn gevoel bevestigd: ik wil ook die persoonlijke aandacht! Door samen het te bewandelen pad uit te stippelen krijg ik de kans om mij verder te ontwikkelen in de IT. Dit warme welkom trok mij over de streep om te willen werken voor TSG.

Zoals het spreekwoord al zegt ‘de daad bij het woord voegen’ dat is TSG! Ze handelen snel en adequaat, doen geen loze beloftes en zijn transparant! Dit merk je ook in de communicatie, persoonlijk, via de mail of een appje, zelfs buiten werktijd en op vakantie krijg ik een reactie.”

Wouter de Bruin

Senior Infratructure Engineer Spaarne Gasthuis

“Aan TSG weet je wat je hebt, want ze zijn altijd bereikbaar en duidelijk in hun communicatie qua verwachtingen. No-nonsens, en door deze openheid naar elkaar toe is het leuk om de chemie te ervaren. Dit is echt samenwerking, want beide partijen worden er beter van en de lijntjes korter. Hierdoor kunnen we enorm snel schakelen. In een tijd waarin het door schaarste en krapte lastig is om een langdurige relatie op te bouwen, is het een absolute verademing om met de heren van TSG samen te werken. Het zou nog mooier zijn als we samen kunnen inspelen op die krapte en schaarste!”

Faysal Naimi

Accountcoordinator DICTU (Ukomst)

“Ik wilde mijn IT-carrière een boost geven en tijdens de eerste gesprekken met TSG wist ik door de openheid van zaken en de doorgroeimogelijkheden dat ik hier moest zijn!

Na ruim een jaar kan ik wel zeggen dat dit voor mij de juiste keuze is geweest. Gedurende dit jaar heb ik van TSG de kans gekregen om mij te ontwikkelen op zakelijk gebied, door meerdere behaalde certificeringen, en op sociaal gebied door onderdeel te worden van deze grote familie. Inmiddels heb ik met een vast contract op zak ook nog eens een mooie onderscheiding gekregen door de TSG Talent Award 2021 te winnen. TSG is een prachtige organisatie om voor te werken met een team dat altijd voor je klaar staat!”

Danny Jagesar

Servicedeskmedewerker VolkerWessels

“Tijdens de eerste kennismaking met Ajay en Michael werd duidelijk dat er direct een match was en wist ik zeker dat ik hier leuke projecten zou kunnen gaan doen, daarbij wil ik ook graag meegroeien met dit fantastische team.

Waar TSG heel sterk in is, is duidelijke no nonsense communicatie. Doordat iedereen op zijn eigen vlak zeer skilled en ervaren is, gaat alles vlot, duidelijk en vooral open. Het teamgevoel is groot, one big happy family! Ik heb al direct een bekende van mij bij TSG aangedragen…”

Ria Jansen

Retail Technology System Coordinator PVH

“Als IT-professional word je tegenwoordig veel benaderd door recruiters en bedrijven via Linkedin. Over het algemeen reageer ik daar niet op, maar toen ineens zat er een leuke en gedreven organisatie tussen. De open en transparante manier van communiceren, zowel in de beginfase als nu, ervaar ik als erg prettig. Ze staan altijd voor je klaar en je kan ze altijd, en snel bereiken: door te bellen of te SMS’en, via Whatsapp of per e-mail. Alles kan bij TSG!”

Mohamed Boufarra

Azure Specialist InSpark

“Ik kwam in contact met TSG. Via LinkedIn. Ik kreeg een bericht van Ajay met de vraag hoe het met mij ging. Dus niet meteen een recruitergesprek, zoals dat tegenwoordig gaat.

Keep IT Real wordt echt nageleefd. TSG heeft ervoor gezorgd dat ik gefocust kan blijven op mijn doelen en in de toekomst datgene kan gaan doen waar ik dagelijks plezier uit haal. Ik ben elke dag aan het genieten van de verschillende IT-uitdagingen die ik tegenkom op de werkvloer. Er wordt rekening gehouden met jou als persoon. Dankzij TSG is het voor mij mogelijk om een goede balans te hebben in mijn privéleven en werk. Er zijn te veel positieve eigenschappen op te noemen, woorden schieten mij tekort…

Bij TSG hebben ze op elk moment van de dag en zelfs in het weekend een luisterend oor voor je, word je serieus genomen als je ergens meezit en staat er altijd iemand klaar om je te begeleiden in je loopbaan. En niet te vergeten: het is altijd gezellig! Je hebt een huiselijk gevoel bij TSG. TSG is mijn favoriete werkgever!”

Chandenie Rietveld

IT Service Officer TenneT TSO

“Ik ben met Ajay van TSG in contact gekomen door een collega. Bij TSG mag je je passie op de juiste plek tot uiting brengen, namelijk bij toffe opdrachtgevers. Je kan groeien in ervaring en certificering. Samen wordt er gezocht naar een goede match bij opdrachtgevers. Zonder goede match geen succes aan beide zijden. Daarom is het belangrijk dat er bij het begin al een juiste en goede klik is. Hierin is TSG ook direct, open en transparant. Opdrachtgevers en medewerkers weten waar ze aan toe zijn. TSG kijkt naar wat je geeft en presteert en zorgt ervoor dat je daarvoor op de juiste manier wordt beloond. Keep IT Real”
Timur Ozcan

Team Manager IB-Operatie DICTU

“TSG heeft mij geholpen naar die mooie nieuwe uitdaging waarnaar ik op zoek was. In een markt waar je als IT’er bijna dagelijks wordt benaderd voor recruiters met mooie verhalen, slaat TSG spijkers met koppen. Doordat ze niet alleen kijken naar jouw kennis en ervaring, maar ook wie je als persoon bent, weten ze dus meer dan alleen wat je kan, maar ook wie je echt bent. Als je dit naast hetgeen legt waar een organisatie naar op zoek is, krijg je dus een positieve match in mijn geval. Tel daarbij op de prima communicatie met TSG (Ajay), die als snel, adequaat en gericht te omschrijven is, beveel ik TSG van harte aan. Een professionele partij die organisaties helpen met het vinden van de juiste mensen voor de juiste opdrachten. TSG is specialist op zijn gebied!”
Masoud Yakoub

Functioneel Beheerder Aeres

“Bij TSG wordt er geluisterd naar mijn ambities, denken ze mee met mijn ontwikkeling naar Consultant toe en coachen ze mij met de door hun opgebouwde ervaringen in de IT-branche. Zelfs in deze tijd van corona ondersteunen en motiveren ze ons als IT’ers om ons te ontwikkelen, tevens organiseren ze o.a. leuke (online) activiteiten en bijeenkomsten waarin we de saamhorigheid hoog houden en mooie prijzen kunnen winnen!”
Ibrahim Kok

Systeembeheerder Smurfit Kappa Parenco

“TSG behandelt mij als echt mens, in tegenstelling tot veel andere detacheringsbureaus, waar je een nummertje in de markt bent. De band die ik heb opgebouwd met iedereen, van support tot en met directie is ontzettend goed. Het is echt een organisatie met een familiaire sfeer, waar de deur altijd open staat, tijdens of buiten kantooruren, voor vragen of gewoon een gezellige borrel!“
Amit Autar

Support Engineer ROC Amsterdam

Ik had niet verwacht dat ik tijdens corona een nieuwe baan zou vinden. Maar dankzij jullie heb ik mijn droombaan, dikke pluim!”
Peter Bossers

Systeembeheerder VORtech

“Ik was op zoek naar een nieuwe, bij voorkeur vaste uitdaging. Vanuit The Solutionz Group werd er goed naar mij geluisterd en helder gecommuniceerd over waar de opdrachtgever naar op zoek was. Zodoende hebben ze mij toen aangedragen en dit was echt het voorbeeld van een perfecte match! Tijdens het gehele proces, van eerste benadering tot de nazorg verliep erg prettig en goed. Waar ik blij verrast werd op mijn eerste dag, toen Noeranie van The Solutionz Group persoonlijk een taart kwamen brengen op mijn eerste dag. Ik raad ze dan ook zeker aan als IT-recruiter!”
Furkan Turkal

ICT-servicedesk medewerker

“The Solutionz Group is een echt Utrechts bedrijf: ‘niet lullen, maar poetsen’. Geen gedoe eromheen, maar gewoon zeggen waar het op staat en zo doen ze dat ook in hun werkwijze. Wat heb je nodig? En dan gaat The Solutionz Group dat regelen.”
Franklin Maduro

Manager Bedrijfsvoering MBO Raad

“Wanneer je kiest voor The Solutionz Group als werkgever, kies je ook voor een mooi team waarmee je samen groeit tot een sterke kern. Als ik langs kantoor ga is het altijd een soort van thuiskomen, want zodra ik binnen stap word ik met open armen ontvangen en staat de koffie al voor mij klaar. Ik denk dat mijn collega-detacheerders bij The Solutionz Group dit alleen maar kunnen beamen!”
Ali Eltaie

Systeembeheerder

“Het persoonlijke contact met The Solutionz Group is heel prettig. Ze weten de juiste vragen te stellen en zijn professioneel in wat ze doen. Ze houden de lijnen kort, komen altijd hun afspraken na en weten wat wij nodig hebben. Ze geven advies over wie ze het beste bij ons vinden passen. Als ze een kandidaat voorstellen, dan bellen ze altijd direct om het toe te lichten. Andere bureaus doen dat gewoon niet.”
Nationale Nederlanden (Delta Lloyd)

“De samenwerking met Noeranie (Manager New Business & Marketing) is erg prettig.De verwachtingen werden helder vastgesteld en er werd snel gereageerd. Goede communicatie, snelle reactie en realistisch. Hij denkt daarnaast ook goed mee. De mensen bij The Solutionz Group zijn specialistisch, professioneel en toegankelijk.”
Lisette

Senior HR Adviseur

“Het ontvangen van een taart en de juiste follow up in de vorm van een gesprek enkele maanden na het plaatsen ervaarde ik als zeer fijn.”
Frank Schut

Medior System Engineer

“Het scheelt ons een hoop dat The Solutionz Group zelf al een eigen intake doet en daarna beslist of een kandidaat past binnen onze cultuur en organisatie. Omdat ze onze organisatie kennen, weten ze precies welke competenties en capaciteiten nodig zijn. Bij die intake toetsen ze hierop. Dan vallen er al veel ongeschikte kandidaten af en dat scheelt ons veel tijd.”
NetSourcing

“The Solutionz Group is zeer behulpzaam en je krijgt voldoende informatie om je goed voor te bereiden. Je wordt op een uitstekende manier begeleid!”
Nuh Tumer

Skilled Servicedesk Engineer

“Voor mijn opdracht destijds had ik tijdelijke of vaste mensen nodig. Dat ging om een eerste lijns medewerker die we op hele korte termijn nodig hadden en daarom heb ik toen The Solutionz Group ingeschakeld. Het voordeel van hen is dat ze zowel sociaal- als technisch gezien kunnen beoordelen of een kandidaat geschikt is. Ze kennen het werkveld, weten inhoudelijk heel veel. Ze kennen de termen en het vak en dat scheelt gewoon heel veel als het gaat over het zoeken van de juiste match. Op basis van kennis en vaardigheden kunnen ze dat veel beter beoordelen.”
Wessanen

“Ik zou The Solutionz Group zeker aanraden aan anderen! Waarom? Door een heldere en verzorgde communicatie, het brede netwerk, de korte lijnen en de beoordeling van kandidaten op basis van zowel kennis en ervaring als persoonlijk vlak.”
Olaf

Teamleider IT

“De samenwerking met TSG ervaar ik als bijzonder prettig. Regelmatig is er contact waarbij alles besproken kan worden. Ik waardeer dat bijzonder. Ik raad elke ict’er die op zoek is naar een nieuwe baan aan contact op te nemen met TSG. Vanaf dag 1 was de communicatie en begeleiding zoals ik dat verwacht, gewoon goed. Het hele traject was vanaf het eerste moment duidelijk. Het is prettig dat Michael een technische achtergrond heeft, dat praat toch een stuk makkelijker.”
Pierre Tap

servicemedewerker ICT systeem & applicatiebeheer

“Ik heb zelden zo’n sociaal welkom gehad bij een bedrijf als bij TSG! Ik was nog niet eens in dienst en mocht al mee voor een weekend naar Texel ter ere van het 5-jarig bestaan van TSG.

Het voelt meer alsof je werkt met een vriendengroep dan als een bedrijf. TSG is duidelijk en straight to the point: een geweldige plek om je ICT-carrière te kickstarten.

Jimmy Pauw

Azure Engineer Wasco