Testimonials

“TSG heeft mij geholpen naar die mooie nieuwe uitdaging waarnaar ik op zoek was. In een markt waar je als IT’er bijna dagelijks wordt benaderd voor recruiters met mooie verhalen, slaat TSG spijkers met koppen. Doordat ze niet alleen kijken naar jouw kennis en ervaring, maar ook wie je als persoon bent, weten ze dus meer dan alleen wat je kan, maar ook wie je echt bent. Als je dit naast hetgeen legt waar een organisatie naar op zoek is, krijg je dus een positieve match in mijn geval. Tel daarbij op de prima communicatie met TSG (Ajay), die als snel, adequaat en gericht te omschrijven is, beveel ik TSG van harte aan. Een professionele partij die organisaties helpen met het vinden van de juiste mensen voor de juiste opdrachten. TSG is specialist op zijn gebied!”

Masoud Yakoub | Functioneel Beheerder Aeres

“Bij TSG wordt er geluisterd naar mijn ambities, denken ze mee met mijn ontwikkeling naar Consultant toe en coachen ze mij met de door hun opgebouwde ervaringen in de IT-branche. Zelfs in deze tijd van corona ondersteunen en motiveren ze ons als IT’ers om ons te ontwikkelen, tevens organiseren ze o.a. leuke (online) activiteiten en bijeenkomsten waarin we de saamhorigheid hoog houden en mooie prijzen kunnen winnen!”

Ibrahim Kok | Systeembeheerder Smurfit Kappa Parenco

TSG behandelt mij als echt mens, in tegenstelling tot veel andere detacheringsbureaus, waar je een nummertje in de markt bent. De band die ik heb opgebouwd met iedereen, van support tot en met directie is ontzettend goed. Het is echt een organisatie met een familiaire sfeer, waar de deur altijd open staat, tijdens of buiten kantooruren, voor vragen of gewoon een gezellige borrel!

Amit Autar | Support Engineer ROC Amsterdam

“Ik had niet verwacht dat ik tijdens corona een nieuwe baan zou vinden. Maar dankzij jullie heb ik mijn droombaan, dikke pluim!”

Peter Bossers | Systeembeheerder VORtech

“Ik was op zoek naar een nieuwe, bij voorkeur vaste uitdaging. Vanuit The Solutionz Group werd er goed naar mij geluisterd en helder gecommuniceerd over waar Sportfondsen Nederland naar op zoek was. Zodoende hebben ze mij toen aangedragen bij Sportfondsen Nederland en dit was echt het voorbeeld van een perfecte match! Tijdens het gehele proces, van eerste benadering tot de nazorg verliep erg prettig en goed. Waar ik blij verrast werd op mijn eerste dag, toen Noeranie van The Solutionz Group persoonlijk een taart kwamen brengen op mijn eerste dag. Ik raad ze dan ook zeker aan als IT-recruiter!”

Furkan Turkal | ICT-servicedesk medewerker Sportfondsen Nederland

“The Solutionz Group is een echt Utrechts bedrijf: ‘niet lullen, maar poetsen’. Geen gedoe eromheen, maar gewoon zeggen waar het op staat en zo doen ze dat ook in hun werkwijze. Wat heb je nodig? En dan gaat The Solutionz Group dat regelen.”

Franklin Maduro | Manager Bedrijfsvoering MBO Raad

“Wanneer je kiest voor The Solutionz Group als werkgever, kies je ook voor een mooi team waarmee je samen groeit tot een sterke kern. Als ik langs kantoor ga is het altijd een soort van thuiskomen, want zodra ik binnen stap word ik met open armen ontvangen en staat de koffie al voor mij klaar. Ik denk dat mijn collega-detacheerders bij The Solutionz Group dit alleen maar kunnen beamen!”

Ali Eltaie | Systeembeheerder

“Het persoonlijke contact met The Solutionz Group is heel prettig. Ze weten de juiste vragen te stellen en zijn professioneel in wat ze doen. Ze houden de lijnen kort, komen altijd hun afspraken na en weten wat wij nodig hebben. Ze geven advies over wie ze het beste bij ons vinden passen. Als ze een kandidaat voorstellen, dan bellen ze altijd direct om het toe te lichten. Andere bureaus doen dat gewoon niet.”

Nationale Nederlanden (Delta Lloyd)

“De samenwerking met Noeranie (Manager New Business & Marketing) is erg prettig.De verwachtingen werden helder vastgesteld en er werd snel gereageerd. Goede communicatie, snelle reactie en realistisch. Hij denkt daarnaast ook goed mee. De mensen bij The Solutionz Group zijn specialistisch, professioneel en toegankelijk.” 

Linda Holst – van Harten | Senior HR Adviseur Sportfondsen Nederland

“Het ontvangen van een taart en de juiste follow up in de vorm van een gesprek enkele maanden na het plaatsen ervaarde ik als zeer fijn.”

Frank Schut | Medior System Engineer

“Het scheelt ons een hoop dat The Solutionz Group zelf al een eigen intake doet en daarna beslist of een kandidaat past binnen onze cultuur en organisatie. Omdat ze onze organisatie kennen, weten ze precies welke competenties en capaciteiten nodig zijn. Bij die intake toetsen ze hierop. Dan vallen er al veel ongeschikte kandidaten af en dat scheelt ons veel tijd.”

NetSourcing

“The Solutionz Group is zeer behulpzaam en je krijgt voldoende informatie om je goed voor te bereiden. Je wordt op een uitstekende manier begeleid!”

Nuh Tumer | Skilled Servicedesk Engineer

“Voor mijn opdracht destijds had ik tijdelijke of vaste mensen nodig. Dat ging om een eerste lijns medewerker die we op hele korte termijn nodig hadden en daarom heb ik toen The Solutionz Group ingeschakeld. Het voordeel van hen is dat ze zowel sociaal- als technisch gezien kunnen beoordelen of een kandidaat geschikt is. Ze kennen het werkveld, weten inhoudelijk heel veel. Ze kennen de termen en het vak en dat scheelt gewoon heel veel als het gaat over het zoeken van de juiste match. Op basis van kennis en vaardigheden kunnen ze dat veel beter beoordelen.”

Wessanen

“Ik zou The Solutionz Group zeker aanraden aan anderen! Waarom? Door een heldere en verzorgde communicatie, het brede netwerk, de korte lijnen en de beoordeling van kandidaten op basis van zowel kennis en ervaring als persoonlijk vlak.” 

Olivier Kool | Teamleider Sportfondsen Nederland

“De samenwerking met TSG ervaar ik als bijzonder prettig. Regelmatig is er contact waarbij alles besproken kan worden. Ik waardeer dat bijzonder. Ik raad elke ict’er die op zoek is naar een nieuwe baan aan contact op te nemen met TSG. Vanaf dag 1 was de communicatie en begeleiding zoals ik dat verwacht, gewoon goed. Het hele traject was vanaf het eerste moment duidelijk. Het is prettig dat Michael een technische achtergrond heeft, dat praat toch een stuk makkelijker.”

Pierre Tap | servicemedewerker ICT
systeem & applicatiebeheer

Op de hoogte blijven?

Eens per maand houden we u op de hoogte van de nieuwste vacatures