Beschikbare Professionals

Op deze pagina vindt u een overzicht van IT professionals die per direct of op korte termijn beschikbaar zijn voor nieuwe projecten/opdrachten, of op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in loondienst. Dit kan zijn op basis van werving & selectie of detachering. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Skilled servicedesk

Selim

Selim is een gepassioneerde IT-professional met ervaring bij GGD Amsterdam, OVO Zaanstad en Cegeka. Zijn expertise omvat Windows-omgevingen, Microsoft 365, Azure AD en meer.

Woonplaats: Zaandam
Beschikbaar: per direct
Uren per week beschikbaar: 40 uur

servicedesk medewerker

Rosita

Rosita is een leergierige servicedesk medewerker met een sterke basis in IT-ondersteuning. Haar expertise omvat het beheer van IT-tickets met TopDesk,  gebruikersaccounts in AD en het ondersteuning van breed scala aan besturingssystemen.

Woonplaats: Delft
Beschikbaar: 24 april 2024
Uren per week beschikbaar: 40 uur

Storage Beheerder

Kerem

Kerem is een zeer ervaren TSM Specialist met meer dan 20 jaar expertise in automatisering. Met certificeringen in SNIA, IBM AIX & IBM Storage staat Kerem bekend om zijn vermogen om hard- & softwarecomponenten naadloos te integreren.

Woonplaats: Drunen
Beschikbaar: per direct
Uren per week beschikbaar: 40 uur

Senior infrastructure engineer

Michael

Michael is een ambitieuze en communicatief vaardige Infrastructure Engineer. Met zijn technische kennis, positieve mentaliteit en certificeringen vormt hij een waardevolle aanvulling binnen een team. Kennis en ervaring: Ivanti (RES), Citrix, VMware, Active Directory (AD), McAfee, Microsoft Servers van 2008 t/m 2019 en Windows 7 t/m 10.

Woonplaats: Hoofddorp
Beschikbaar: 01 juni 2024
Uren per week beschikbaar: 40 uur

Skilled SERVICEDESK

Nur

Nur heeft als Skilled Servicedesk Medewerker diverse opdrachten met succes vervul bij o.a. Fujitsu, gemeente Rotterdam, RIVM & gemeente Amsterdam. Daarbij heeft hij meerdere certificeringen op zak: AZ-900, MS-900. AZ-104. MS-700, SC-900 en onlangs ITILv4.

Woonplaats: Almere
Beschikbaar: per direct
Uren per week beschikbaar: 36 uur

systeembeheerder

Jennyfer

Jennyfer is een technisch onderlegde professional met expertise in systeembeheer, IT-support en migratieprojecten, met een focus op Microsoft-technologieën zoals Windows 10 en Office 365. Jennyfer heeft zich bewezen in hardware- en software-implementaties, inclusief migraties van Windows 7 naar Windows 10 met SCCM Admin Tool.

Woonplaats: Rotterdam
Beschikbaar: 13 mei 2024
Uren per week beschikbaar: 40 uur

Wil je meer weten over deze toppers of ben je benieuwd naar het cv, neem contact met ons op via 030-227 16 90.