Wie zijn wij?

Wie wij zijn? Michael en Ajay! Michael is Yin en Ajay is Yang en samen zijn we de ultieme combinatie: complementair aan elkaar en eveneens sterk in onze eigen disciplines.

We hebben The Solutionz Group opgericht vanuit de passie voor het maken van de perfecte match. We helpen mensen graag met het bereiken van hun doel op de TSG-way; goede communicatie, transparantie, persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid!

Al onze recruiters en accountmanagers hebben ruime ervaring in de ICT wereld en zijn erg bevlogen.  Dit betekent dat we alle vaktermen kennen en op niveau mee kunnen praten. Wel zo makkelijk.

Waarom wij anders zijn dan andere bureaus? Omdat we onze kandidaten niet als nummer zien. We zijn ervan overtuigd dat betrokken, persoonlijke communicatie écht werkt. Kandidaten zijn voor ons niet zomaar kandidaten; het zijn waardevolle talenten waarvan de kwaliteiten goed ingezet kunnen worden. En zo behandelen we ze dus ook.

We zijn er niet op uit om de snelste match te vinden, maar de perfecte match. We kijken uiteraard naar functie-eisen, maar weten dat de cultuur van de organisatie, de mogelijkheden binnen de organisatie en de verwachtingen van de opdrachtgever minstens zo belangrijk zijn. Bij onze kandidaten kijken we niet alleen naar opleidingsniveau en werkervaring, maar vooral ook naar passies, ambities en karakter. Hierdoor zijn wij in staat de juiste mensen bij de juiste organisaties en functies te vinden. Het is dus nét dat beetje extra dat ons anders maakt dan andere bureaus.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Wil je weten wat onze opdrachtgevers en mensen van The Solutionz Group vinden? Je leest het hier!