extra tijdelijke ondersteuning nodig op uw IT-afdeling, voor korte of langere periode?

Er kunnen diverse redenen zijn waarom u tijdelijke inhuur van IT-professionals kunt inzetten, voor korte of langere periode, denk hierbij aan:

  • Extra capaciteit die nodig is op de IT-afdeling om het werk te verlichten of weg te werken;

  • Vervanging door vertrek van professionals;

  • Langdurige afwezigheid van professionals (door bijv. ziekte of verlof);

  • Vraag naar specialistische kennis of ervaring voor een specifiek project;

  • Een bepaald project dat binnen een bepaalde duur moet worden afgerond;

  • Projecten als verhuizing, vervanging hardware, cybersecurityvraagstukken, overstap van on-premise naar cloud.

Bij The Solutionz Group bieden wij professionele IT-oplossingen en advies aan bedrijven van elke omvang en branche. Onze IT-professionals hebben uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van systeembeheer, netwerkbeveiliging, cloud computing, en meer. The Solutionz Group heeft toppers die zichzelf durven te zijn! Bij The Solutionz Group zijn we ambitieus, leergierig, anders dan anderen en altijd bezig met nieuwe trends. Bij ons geen strakke pakken, maar een gezellige en informele werksfeer. Zó onderscheiden we ons van de rest!

Gecertificeerde IT-Professionals

Bij The Solutionz Group staat de mens centraal en investeren wij in onze mensen. Op persoonlijk én zakelijk vlak.
Er werken hier blije medewerkers die vol energie de meest uiteenlopende projecten oppakken. Daarbij hebben ze ook nog eens meerdere jaren kennis en ervaring, plus diverse vakgerelateerde certificeringen op zak.

Geen wereld ontwikkelt en verandert zo snel als binnen de IT, daarom zorgen wij ervoor dat onze IT-professionals op de hoogte zijn van de nieuwste producten en technologieën en dat naast hun werk en ervaring ook up-to-date zijn qua certificeringen.
Onze IT-professionals zijn gecertificeerd op verschillende niveaus in diverse disciplines.

 

Onze verfrissende werkwijze: de TSG-way

Onze werkwijze, ook wel bekend als de TSG-way, begint altijd met het luisteren naar de specifieke behoeften van onze klanten. We analyseren uw bedrijfsprocessen en stellen vervolgens een gepersonaliseerd plan op om uw IT-infrastructuur te optimaliseren en uw bedrijfsdoelen te behalen. Of het nu gaat om het implementeren van nieuwe systemen, het upgraden van bestaande infrastructuur of het bieden van ondersteuning op afstand, we zijn er om uw bedrijf te helpen groeien.

alle voordelen op een rijtje

Met The Solutionz Group heeft u snel een geschikte IT Professional die probleemloos meedraait in uw bedrijf of organisatie. Wij leveren desgewenst extra IT-capaciteit aan bedrijven. Of het nu gaat om detachering voor korte of langere tijd of de inhuur van freelance IT professionals of IT consultants, The Solutionz Group helpt u met het vinden van de juiste persoon! 

Wij hebben een breed netwerk aan IT professionals (junior, medior en senior profielen). Zodoende beschikt u op korte termijn over de juiste ICT specialist. We werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat u begrijpt wat we doen en waarom, en we stellen onze klanten altijd op de eerste plaats.

Onze expertise en ervaring in combinatie met onze persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat we het vertrouwen van onze klanten verdienen. Of u nu een klein bedrijf bent dat op zoek is naar basis IT ondersteuning of een groot bedrijf dat geavanceerde IT oplossingen nodig heeft, wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen. Iedere bemiddeling is maatwerk, wij staan voor kwaliteit. Of het nu gaat om vaste functies of tijdelijke opdrachten; wij gaan voor “de perfecte match”. The Solutionz Group is gedreven om voor u aan de slag te gaan! Een perfecte verbinding tussen de beste IT professionals en meest ambitieuze organisaties geeft ons energie.

Koffie, of gewoon lekker een biertje?