Keep IT Real

Wij zijn The Solutionz Group. IT recruiters die werken vanuit de overtuiging en ervaring dat het anders moet. Voor werkgevers én werknemers. Geen verspilling van tijd en energie voor beide partijen, door de uitgebreide voorselectie die wij zelf doen. Met een vast contactpersoon vanuit The Solutionz Group, zodat we écht een goede match kunnen vinden. Vanuit onze eigen achtergrond in IT snappen we wat nodig is voor werkgever en werknemer en beschikken we over een groot netwerk van beschikbare IT professionals. En last but not least: no cure, no pay. We keep it real.

Diepgewortelde IT-kennis

Dankzij onze eigen IT achtergrond kennen we bij The Solutionz Group de markt, de mensen en de processen. Deze diepgewortelde kennis en passie voor IT stelt ons in staat om direct te snappen wat nodig is om de match tot een succes te maken.

Warm netwerk

Door onze eigen ervaring in diverse IT organisaties hebben we bij The Solutionz Group een groot en warm netwerk aan IT professionals. IT Specialisten waarvan wij precies weten wat ze kunnen en bij welk type organisatie ze passen. Waar het voor veel bedrijven lastig is om deze groep te vinden en te bereiken, zijn wij vaak slechts één telefoontje verwijderd.

Heldere afspraken

We keep it real. Heldere afspraken zijn daar een groot onderdeel van. Zo werken we bij The Solutionz Group niet alleen op basis van no cure, no pay, maar ook met een garantieregeling. Als de kandidaat binnen drie maanden na de proeftijd op eigen verzoek stopt, dan krijgt u de helft van de gefactureerde fee van ons terug.

Verfrissende werkwijze

Waar veel bedrijven zoveel mogelijk CV’s toesturen in de hoop dat er een match bij zit, hanteren we bij The Solutionz Group een totaal andere werkwijze. Wij werken uitsluitend met een grondige voorselectie, waarna we alleen de beste kandidaat aan u voorstellen. Hebben we nog geen perfecte match? Dan hoort u dat ook eerlijk. Dat bespaart een hoop tijd en frustratie. Onze klanten ervaren dit als zeer verfrissend.