And the winner is…

door | jan 31, 2022 | Klantverhaal, Lifestyle

Ook dit jaar reiken wij de TSG Awards uit: de TSG Talent Award voor het grootste talent en de meeste potentie, en de TSG MVP Award aan de TSG’er die allround het beste heeft gepresteerd en gescoord. De Awards zijn gebaseerd op hun prestaties van 2021.
 
De TSG Talent Award gaat dit jaar naar Danny: hij heeft laten zien hoe gedreven en ambitieus hij is door meerdere certificeringen te behalen en in het afgelopen jaar mooie opdrachten te hebben afgerond bij diverse opdrachtgevers, allemaal met lovende woorden over hem! 
 
Door zijn betrokkenheid bij TSG, het uitdragen van ons gedachtegoed, zijn zichtbaarheid en betrokkenheid op onze sociale mediaplatformen en de wil om TSG naar een hoger plan te tillen hebben ervoor gezorgd dat Timur de TSG MVP Award in de wacht heeft weten te slepen!
 
Uiteraard hoor bij een award ook een mooie prijs: zo ontving Danny een Coolblue Giftcard en Timur een overnachting in een luxe Vandervalk suite naar keuze!
 
Van harte gefeliciteerd met deze mooie onderscheiding en prijzen en ga vooral zo lekker door. Wij zijn er trots op dat jullie onderdeel zijn van de TSG-family.