‘BIJ TSG WORD JE ECHT GEHOORD!’

door | mrt 9, 2023 | Interview, Klantverhaal, Lifestyle

In dienst treden en dit vieren met je eerste behaalde certificering: dat is precies wat Sunil deed toen hij bij The Solutionz Group startte!

Sunil: ‘Ik ben altijd kritisch als het gaat om mijn toekomstplannen, maar bij TSG word je écht gehoord. Samen met jou wordt een ontwikkeltraject uitgestippeld, waarbij rekening wordt gehouden met jouw wensen. Ik was nog niet eens in dienst en kreeg ik van The Solutionz Group al de mogelijkheid om mijn AZ-900 certificaat te behalen.’ En met succes, want deze heeft Sunil al in de pocket en inmiddels is hij aan het studeren voor de volgende! ‘Je wordt hier gestimuleerd om jezelf te blijven ontwikkelen, dat was bij mijn vorige werkgevers wel anders. Zo blijf ik volledig up-to-date en kan ik de theorie in de praktijk toepassen.’

Sunil kijkt vol vertrouwen naar de toekomst: ‘Na mijn proeftijd kreeg ik direct een contract voor onbepaalde tijd en daar spreekt natuurlijk veel vertrouwen uit. Dit maakt mij trots onderdeel uit te mogen maken van deze open, eerlijke en toffe groep collega’s!’