Consultancy

Consultancy Solutionz heeft toppers die zichzelf durven te zijn! Bij Consultancy Solutionz zijn we ambitieus, leergierig, anders dan anderen en altijd bezig met nieuwe trends. Bij ons geen strakke pakken, maar een gezellige en informele werksfeer. Zó onderscheiden we ons van de rest!

Bij Consultancy Solutionz gaan we voor het maximale! Dat is het doel van onze IT Consultancy diensten. Als er iets gevraagd wordt in deze tijden van recessie dan is het wel creatief zijn, het net even anders doen, innovatief en onderscheidend. Wij bij Consultancy Solutionz denken “Out of The Box”

Met Consultancy Solutionz heeft u snel een geschikte IT Professional die probleemloos meedraait in uw bedrijf of organisatie. Wij leveren desgewenst extra IT-capaciteit aan bedrijven. Of het nu gaat om detachering voor korte of langere tijd of de inhuur van freelance professionals of consultants, Consultancy Solutionz helpt u met het vinden van de juiste persoon! Wij hebben een breed netwerk aan professionals. Zodoende beschikt u op korte termijn over de juiste ICT specialist.

Iedere bemiddeling is maatwerk, wij staan voor kwaliteit. Of het nu gaat om vaste functies of tijdelijke opdrachten; wij bieden “de perfecte match”. Consultancy Solutionz is gedreven om voor u aan de slag te gaan! Een perfecte verbinding tussen de beste professionals en meest ambitieuze organisaties geeft ons energie.

Een doelgerichte aanpak; wij spammen geen kandidaten met vacatures als het ongewenst is of mikken zestien cv’s op je bureau als opdrachtgever. Het betekent: een doelgericht gesprek aangaan om elkaar te leren kennen. Waar word jij blij van? Het delen van energie en ambitie is belangrijk, succes en geluk vinden in je werk is minstens net zo belangrijk. Wij zorgen voor beide!

Voor IT-specialisten zijn er veel redenen om voor een detacheerder als Consultancy Solutionz te kiezen. Je komt bij ons in dienst en je hebt de zekerheid van een contract, maar tegelijkertijd ook vrijheid en flexibiliteit. Met steeds een nieuwe opdracht blijft je werk uitdagend. Of je nu senior front-end ontwikkelaar bent, Java programmeur, product owner, systeembeheerder, of na je mbo-niveau-4 zoekt naar je eerste baan als eerstelijns servicedesk medewerker.

Onze professionals zijn onze sterren…onze Solutionz voor uw behoefte.

Onze voordelen op een rijtje

In de dynamische ICT markt is snel schakelen belangrijk, daarom hanteren we korte communicatielijnen.

Persoonlijkheid vinden we belangrijk, daarom heb je altijd een vast contactpersoon binnen Consultancy Solutionz . Lekker duidelijk!

Wij richten ons 100% op de ICT branche, waardoor we veel specifieke kennis hebben over deze dynamische en prachtige markt.

Wij hebben meerdere strategische partners door het hele land!

Koffie, of gewoon lekker een biertje?