Consultancy

Heeft u tijdelijke inhuur nodig van IT-professionals?

Bij The Solutionz Group bieden wij professionele IT-oplossingen en advies aan bedrijven van elke omvang en branche. Onze IT-experts hebben uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van systeembeheer, netwerkbeveiliging, cloud computing, en meer. The Solutionz Group heeft toppers die zichzelf durven te zijn! Bij The Solutionz Group zijn we ambitieus, leergierig, anders dan anderen en altijd bezig met nieuwe trends. Bij ons geen strakke pakken, maar een gezellige en informele werksfeer. Zó onderscheiden we ons van de rest!

Onze verfrissende werkwijze

Onze werkwijze begint altijd met het luisteren naar de specifieke behoeften van onze klanten. We analyseren uw bedrijfsprocessen en stellen vervolgens een gepersonaliseerd plan op om uw IT-infrastructuur te optimaliseren en uw bedrijfsdoelen te behalen. Of het nu gaat om het implementeren van nieuwe systemen, het upgraden van bestaande infrastructuur of het bieden van ondersteuning op afstand, we zijn er om uw bedrijf te helpen groeien.

Met The Solutionz Group heeft u snel een geschikte IT Professional die probleemloos meedraait in uw bedrijf of organisatie. Wij leveren desgewenst extra IT-capaciteit aan bedrijven. Of het nu gaat om detachering voor korte of langere tijd of de inhuur van freelance IT professionals of IT consultants, The Solutionz Group helpt u met het vinden van de juiste persoon! Wij hebben een breed netwerk aan IT professionals. Zodoende beschikt u op korte termijn over de juiste ICT specialist. We werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat u begrijpt wat we doen en waarom, en we stellen onze klanten altijd op de eerste plaats.

Onze expertise en ervaring in combinatie met onze persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat we het vertrouwen van onze klanten verdienen. Of u nu een klein bedrijf bent dat op zoek is naar basis IT ondersteuning of een groot bedrijf dat geavanceerde IT oplossingen nodig heeft, wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen. Iedere bemiddeling is maatwerk, wij staan voor kwaliteit. Of het nu gaat om vaste functies of tijdelijke opdrachten; wij gaan voor “de perfecte match”. The Solutionz Group is gedreven om voor u aan de slag te gaan! Een perfecte verbinding tussen de beste IT professionals en meest ambitieuze organisaties geeft ons energie.

Onze professionals zijn onze sterren…onze Solutionz voor uw behoefte.

Onze voordelen op een rijtje

In de dynamische ICT markt is snel schakelen belangrijk, daarom hanteren we korte communicatielijnen.

Persoonlijkheid vinden we belangrijk, daarom heb je altijd een vast contactpersoon binnen The Solutionz Group. Lekker duidelijk!

Wij richten ons 100% op de ICT branche, waardoor we veel specifieke kennis hebben over deze dynamische en prachtige markt.

Wij hebben meerdere strategische partners door het hele land!

Koffie, of gewoon lekker een biertje?