DAG VAN DE ONDERNEMER

door | nov 17, 2023 | Lifestyle

Nederland heeft een groot aantal ondernemers en allemaal hebben ze een grote toegevoegde waarde voor ons land. Ondernemers zorgen voor banen, groei en welvaart, en daarom willen we met The Solutionz Group juist ook iets terug doen voor de maatschappij. Waar we kunnen helpen wij graag anderen en dragen we een steentje bij aan een betere en mooiere samenleving.

Zodoende koken we periodiek voor het Ronald McDonald Huis Utrecht voor de ouders, broertjes en zusjes van ernstig zieke kinderen in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie en het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). Dit koken heeft enorm veel impact op de gezinnen: want de ouders zijn praktisch de hele dag in de weer voor de zorg van hun kind en aan het einde van de dag komen ze in ‘het Huis’ waar een bordje eten voor ze klaar staat! Het lijkt iets heel simpels, maar het wordt zo enorm gewaardeerd door die lieve mensen.

Dank voor prettige samenwerking en de mooie woorden Lies!

Wil jij ook werken bij een werkgever die zijn steentje bijdraagt en iets terugdoet voor de maatschappij? Check dan eens onze vacatures: https://lnkd.in/e4UiMrKT