‘De daad bij het woord voegen’

by | Jul 14, 2022 | Interview, Klantverhaal

‘Er wordt snel en adequaat gehandeld, er worden geen loze beloftes gedaan en er wordt transparant gecommuniceerd, zelfs buiten werktijd en in de vakantie: dat is TSG!’

Onlangs is Wouter bij The Solutionz Group gestart als Senior Infrastructure Engineer en voelde zich direct al thuis door het warme welkom dat hij kreeg. Dit was hij voorheen namelijk niet gewend.

‘TSG was voor mij geen onbekende partij, want via een vriend van mij begreep ik al dat je er niet als nummer wordt behandeld, maar dat er persoonlijke aandacht voor je is waarbij je jezelf kan ontwikkelen in de IT. Dit was precies wat ik dus zocht. Tijdens de gesprekken werd mijn gevoel al bevestigd, maar nu na een aantal maanden ben ik uitermate blij met de gemaakte keuze.
TSG is niet voor niets beloond met de onderscheiding World Class Work Place 2022/2023.’

Wil jij nou ook werken bij een World Class Work Place en jezelf verder kunnen ontwikkelen naar jouw droombaan? Neem contact met ons op via 030 – 227 16 90 of laat een berichtje achter in de comments!