DETACHERING? HELL YES!

door | aug 21, 2023 | Lifestyle

Je hebt er vast weleens over gehoord of mee te maken gehad: het fenomeen detachering. Je wil je bedrijf laten groeien en toekomstbestendig houden in het, op zijn zachtst gezegd, stormachtige bedrijfsklimaat van nu. Om dat te realiseren is goed personeel onmisbaar. Maar laat dat nu net heel lastig te vinden zijn op de huidige krappe arbeidsmarkt! Misschien wil je zelfs op dit moment, vanwege de risicoโ€™s, helemaal geen vast personeel aannemen. Dan is detachering een heel interessant alternatief!

๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜„๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฒ๐˜€ ๐—ถ๐—ป? ๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ณ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ฑ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜‚๐—ถ๐˜? ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด? ๐—˜๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐—บ๐—ถ๐˜€๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฒ๐—ฟ?

https://lnkd.in/eq5XigHZ

Mede-eigenaar van The Solutionz Group en ondernemer in hart en nieren Ajay Goerdial geeft je een interessant kijkje in de wondere wereld van detachering en vertelt waarom detachering juist interessant kan zijn voor jouw organisatie!