‘DIT GEVOEL KENDE IK NOG NIET’

door | jan 13, 2024 | Lifestyle

Lorenzo was op zoek naar verandering, maar de juiste werkgever vind je niet overal. Maar na een supergoed en chill gesprek met Nishant, kwamen ze er beiden achter dat ze hetzelfde doel hadden: samen groeien! En dat is precies één van de redenen waarom Lorenzo gekozen heeft voor The Solutionz Group – TSG.

‘Je krijgt hier voldoende opleidingsmogelijkheden voor, waarbij ik zelf, in goed overleg, kan bepalen wanneer ik ergens aan begin. Wel word ik geacht een aantal certificaten per jaar te behalen, wat natuurlijk weer goed is voor mijn persoonlijke groei, waardoor ik er dus zelf invloed op heb!’

En die verandering heeft Lorenzo gevonden, want het gaat er voor zijn gevoel bij TSG anders aan toe dan andere organisaties: ‘TSG biedt mij een tweede familie met het vertrouwen dat ik krijg en de motivatie om te slagen. Dit gevoel kende ik nog niet.’

Wil jij ook een keer iets anders, groeien en jezelf uitdagen? Neem dan eens contact op met Nishant, hij vertelt je graag meer over TSG!
Bel 030 – 2271690 of mail naar career@thesolutionzgroup.