Een proeftijd? Please, Keep IT Real!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Een proeftijd? Please, Keep IT Real!

Mijn eerste maand bij The Solutionz Group zit erop, wat gaat de tijd hard! Ondanks dat het zoeken van een nieuwe baan uitdagender is in deze aparte tijden, is het zeker niet onmogelijk. Dat is ook bij mij gebleken.

Ik heb kennis mogen maken met de organisatie, de collega’s en wie The Solutionz Group is en waar ze voor staan! Het is mij duidelijk geworden dat het tijd is om door te pakken en te groeien. De organisatie bestaat nu ruim drie jaar waarin er een aantal mooie successen zijn gerealiseerd.

Successen die als fundering voor de toekomst dienen om die beoogde groei door te maken, zelfs in deze bizarre tijden. Dit heeft o.a. geresulteerd in een bijna verdubbeling van het aantal TSG’ers, zoals we collega’s binnen The Solutionz Group noemen.

Waarom heb ik voor The Solutionz Group gekozen, en niet voor een andere partij?

Het sollicitatiegesprek gaf mij direct een vertrouwd gevoel, het voelde als thuiskomen.
Na enige tijd thuis te hebben gezeten, was ik blij om eindelijk weer wat te kunnen doen en mijzelf weer nuttig te mogen maken.

Het gevoel van thuiskomen en het vertrouwde gevoel kan ik nu alleen maar nog meer beamen, TSG voelt als een familie. Nu ik mijn proeftijd succesvol heb doorlopen heb ik er nog meer zin in. Er staan mooie afspraken gepland!

Ik ben blij om onderdeel te mogen zijn van een organisatie zoals deze. TSG kijkt niet alleen naar het cv, maar juist ook naar de persoon achter het cv. Waar ligt zijn/haar passie? Waar gaat diegene zijn/haar hart harder van kloppen?. We delen onze mind-set en blik op de toekomst, wat een fijn idee is.

Contact

Wil je meer weten wat ik voor jou en jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op via gregory.mando@www.thesolutionzgroup.com of bel 06-29464736.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]