FRIDAYS ARE FOR MVP’S

by | Feb 15, 2024 | Lifestyle

We kondigden het onlangs al aan: de TSG Awards zaten er weer aan te komen en vandaag maken we de winnaar bekend van de TSG MVP Award!

De MVP Award wordt uitgereikt aan de TSG’er die allround het beste heeft gepresteerd en gescoord. De Awards zijn gebaseerd op de prestaties van 2023.
We zeggen het wel vaker: maar we zijn apetrots op al onze TSG’ers, want ze weten zich allemaal in de kijker te spelen en ze zijn één voor één ambassadeurs van TSG, maar uiteindelijk stak er een met kop en schouders bovenuit. En het zal je vast niet verbazen, maar de winnaar van dit jaar is een bekende, want hij heeft deze prijs al 2 keer gewonnen. Met zijn getoonde betrokkenheid, optimisme, positivisme, energie, zichtbaarheid en online presence kon de MVP Award naar niemand anders gaan dan Timur!

En dus weet hij voor het 3e jaar op rij deze prijs binnen te slepen. Overigens bleef het nog lang spannend, want er waren meerdere gegadigden die in de race waren voor de TSG MVP Award, maar net niet konden tippen aan bij de winnaar.

Van harte gefeliciteerd Timur, wederom dubbel en dik verdiend! Uiteraard ontvang je hierbij ook een mooie prijs: een overnachting in een luxe Van der Valk suite naar keuze.
Blijf vooral zo doorgaan, het maakt ons trots dat je TSG’er bent en je je op deze manier profileert!