HET IS NIET MEER ZOALS HET GEWEEST IS…

door | mrt 28, 2024 | Lifestyle

Financieel Directeur en wagenparkbeheerder van The Solutionz Group – TSG, Ajay Goerdial, merkt dat de wereld van IT-detachering en leaseauto’s anders is dan 10 – 15 jaar geleden. Waar hij toen de ervaring had dat bijna elke IT’er dolblij was met een leaseauto, is het inmiddels echt wel anders. Er worden steeds meer eisen gesteld en dat mag, maar het is niet altijd realistisch… zo heeft hij het inmiddels het nodige meegemaakt.

In deze blog vertelt hij hier over en legt o.a. hij heel helder en transparant uit hoe leasen van een auto werkt en wat er allemaal bij komt kijken, met welke (ook onrealistische) situaties hij te maken heeft gehad, waarom er is gekozen om af te stappen van belettering en bestickering en uiteraard hoe het autobeleid bij TSG werkt!

Lees meer: https://lnkd.in/dHAhZz7d

Wil jij ook rondrijden in jouw eigen samengestelde auto? Zonder belemmering, zonder bestickering, zonder reclame, maar met keuzevrijheid in opties en mogelijkheden, die jij belangrijk of mooi vindt?

Kijk dan eens bij onze openstaande vacatures op https://lnkd.in/e4UiMrKT of neem contact op met Nishant op telefoonnummer 030 – 227 16 90!