‘Het voelt als een soort thuis’

by | Feb 1, 2021 | Interview

Afgelopen week is er een nieuw gezicht te bekennen bij The Solutionz Group: Arjan Haasakker, die als Projectmanager bij DICTU in Den Haag is gestart!

Oude bekenden

‘The Solutionz Group kende ik via Ajay, waar ik in een eerder dienstverband mee heb samengewerkt. Hij heeft altijd aangegeven, dat wanneer ik op zoek naar werk was, ik bij hem aan kon kloppen. Nadat ik door een reorganisatie eind vorig jaar vrijkwam heb ik contact met The Solutionz Group opgenomen en werd ik direct aan Noeranie gekoppeld, die in een zeer korte tijd een opdracht voor mij heeft geregeld.’ aldus Arjan.

Past precies bij mij

‘De aanpak van TSG is heel professioneel en sociaal. De communicatie is goed en er wordt snel doorgepakt, wat goed bij mij aansluit. Ook de proefsollicitatie vooraf met Shardha is zeer waardevol geweest en heeft erg geholpen bij het intake-gesprek via Zoom.’  

Verfrissende werkwijze

Arjan dacht dat het in huidige tijden lastiger zou zijn om een passende uitdaging te vinden, maar was blij verrast met de aanvragen waarmee TSG op de proppen kwam en de verfrissende manier waarop TSG te werk gaat!

‘De communicatie met TSG is helder, direct en realistisch. Het is no-nonsense en ze willen het beste voor alle drie de partijen (kandidaat, klant en TSG zelf). Het is een fijne organisatie om bij en mee te werken, waarbij ik nu een prachtig passende opdracht heb bij DICTU van het Ministerie van EZ&K. Het voelt als een soort thuis.’

Ben je ook op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons via 030 – 227 16 90.