We keep IT real

Onze diensten

Wij zijn The Solutionz Group. IT recruiters die werken vanuit de overtuiging en ervaring dat het anders moet. Voor werkgevers én werknemers. Geen verspilling van tijd en energie voor beide partijen, door de uitgebreide voorselectie die wij zelf doen. Met een vaste contactpersoon, zodat we écht een goede match kunnen vinden. Vanuit onze eigen achtergrond in IT snappen we wat nodig is voor werkgever en werknemer en beschikken we over een groot netwerk van beschikbare professionals. En last but not least: no cure, no pay. We keep it real.

9

Recruitment

Of het nu om een vaste aanstelling gaat, een interim opdracht of tijdelijke klus; wij gaan graag aan de slag met uw werving- en selectieprocedure.

9

Career

Als je toe bent aan een volgende stap in je carrière, helpen wij je graag met het vinden van een functie die bij jou past.
9

Consultancy

Of het nu gaat om detachering voor korte of langere tijd of de inhuur van freelance professionals of consultants; wij helpen u aan passende extra IT-capaciteit.
9

Energy Survey

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Lorem ipsum dolor.

Over ons
Wie zijn wij?

Wie wij zijn? Michael en Ajay! Michael is Yin en Ajay is Yang en samen zijn we de ultieme combinatie: complementair aan elkaar en eveneens sterk in onze eigen disciplines.

We hebben The Solutionz Group opgericht vanuit de passie voor het maken van de perfecte match. We helpen mensen graag met het bereiken van hun doel op de TSG-way; goede communicatie, transparantie, persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid!

Onze
Ervaringen

Ondanks dat ik sceptisch was over de detacheringswereld, raakte ik via LinkedIn in gesprek met Ajay die mij op een directe maar down-to-earth manier benaderde. Hij triggerde mij om eens het gesprek aan te gaan met Nishant, waar ik direct een klik mee had. Daarna ging het allemaal vrij snel, want in no-time had ik voor TSG getekend. Fijn om mij aan te kunnen sluiten bij een organisatie die eerlijk, straight to the point is en duidelijk communiceert. Precies zoals ik zelf ook ben.

Een mooie bijkomstigheid zijn de leuke borrels en uitjes die georganiseerd worden, zo ben ik inmiddels bijna iedere vrijdag aanwezig bij de borrel en hebben we een mooie feestavond gehad op een toplocatie, een volledig verzorgde BBQ met alles erop en eraan en gaan we straks een weekend met alle IT-professionals naar Texel om het 5-jarig bestaan te vieren!

Mickey Cornelis | 365 Beheerder Conclusion

Via Linkedin werd ik getipt door een collega dat ze bij The Solutionz Group op zoek waren naar nieuwe IT-professionals. Doordat ik wel open stond voor een nieuwe uitdaging ben ik het gesprek aangegaan en dat voelde direct erg prettig. Ondanks dat ik slechts een aantal maanden in dienst ben bij TSG voelt het alsof ik hier veel langer werk mede door het vertrouwen dat ik krijg! Het is een fijne organisatie om voor te werken, want de communicatie is altijd duidelijk en ze staan altijd voor mij klaar om vragen te beantwoorden. Hierdoor heb ik TSG al aangeraden bij een andere IT-professional die nu ook op gesprek is geweest.

Hassan Said | 1e lijns Support Medewerker VWS

Via mijn oud-collega’s welke ook de overstap hadden gemaakt, ben ik bij TSG gekomen. In de gesprekken die ik op voorhand had met zowel Recruitment als Directie kreeg ik direct het gevoel dat je hier de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en de gewenste certificeringen te behalen, waar dit bij mijn vorige werkgever niet mogelijk was. De communicatie is helemaal top, want alles wordt duidelijk en ruim van tevoren gecommuniceerd. Voor je het weet is jouw vraag al beantwoord. Ik was dit niet gewend. Daarbij heb ik ook nog eens te maken met leuke en gezellige collega’s, wat bij een borrel (iedere vrijdag) of uitje (wat regelmatig plaatsvindt) goed van pas komt!

Nick Verbeek | Medior Workspace Engineer Technische Unie

Aan TSG weet je wat je hebt, want ze zijn altijd bereikbaar en duidelijk in hun communicatie qua verwachtingen. No-nonsens, en door deze openheid naar elkaar toe is het leuk om de chemie te ervaren. Dit is echt samenwerking, want beide partijen worden er beter van en de lijntjes korter. Hierdoor kunnen we enorm snel schakelen. In een tijd waarin het door schaarste en krapte lastig is om een langdurige relatie op te bouwen, is het een absolute verademing om met de heren van TSG samen te werken. Het zou nog mooier zijn als we samen kunnen inspelen op die krapte en schaarste!

Faysal Naimi | Accountcoördinator DICTU (Ukomst)

TSG was voor mij geen onbekende partij, ik hoorde namelijk altijd al dat je bij TSG niet wordt behandeld als een nummer. Toen er een vriend van mij er ging werken ben ik ook het gesprek met ze aangegaan, en gelijk werd mijn gevoel bevestigd: ik wil ook die persoonlijke aandacht! Door samen het te bewandelen pad uit te stippelen krijg ik de kans om mij verder te ontwikkelen in de IT. Dit warme welkom trok mij over de streep om te willen werken voor TSG.

Zoals het spreekwoord al zegt ‘de daad bij het woord voegen’ dat is TSG! Ze handelen snel en adequaat, doen geen loze beloftes en zijn transparant! Dit merk je ook in de communicatie, persoonlijk, via de mail of een appje, zelfs buiten werktijd en op vakantie krijg ik een reactie.

Wouter de Bruin | Senior Infrastructure Engineer Spaarne Gasthuis

Ik wilde mijn IT-carrière een boost geven en tijdens de eerste gesprekken met TSG wist ik door de openheid van zaken en de doorgroeimogelijkheden dat ik hier moest zijn!

Na ruim een jaar kan ik wel zeggen dat dit voor mij de juiste keuze is geweest. Gedurende dit jaar heb ik van TSG de kans gekregen om mij te ontwikkelen op zakelijk gebied, door meerdere behaalde certificeringen, en op sociaal gebied door onderdeel te worden van deze grote familie. Inmiddels heb ik met een vast contract op zak ook nog eens een mooie onderscheiding gekregen door de TSG Talent Award 2021 te winnen. TSG is een prachtige organisatie om voor te werken met een team dat altijd voor je klaar staat!

Danny Jagesar | Servicedeskmedewerker VolkerWessels

Tijdens de eerste kennismaking met Ajay en Michael werd duidelijk dat er direct een match was en wist ik zeker dat ik hier leuke projecten zou kunnen gaan doen, daarbij wil ik ook graag meegroeien met dit fantastische team.

Waar TSG heel sterk in is, is duidelijke no nonsense communicatie. Doordat iedereen op zijn eigen vlak zeer skilled en ervaren is, gaat alles vlot, duidelijk en vooral open. Het teamgevoel is groot, one big happy family! Ik heb al direct een bekende van mij bij TSG aangedragen…

Ria Jansen | Retail Technology System Coordinator PVH

Als IT-professional word je tegenwoordig veel benaderd door recruiters en bedrijven via Linkedin. Over het algemeen reageer ik daar niet op, maar toen ineens zat er een leuke en gedreven organisatie tussen. De open en transparante manier van communiceren, zowel in de beginfase als nu, ervaar ik als erg prettig. Ze staan altijd voor je klaar en je kan ze altijd, en snel bereiken: telefonisch door te bellen of te SMS’en, via Whatsapp of per e-mail. Alles kan bij TSG!

Mohamed Boufarra | Azure Specialist InSpark

Ik kwam in contact met TSG. Via LinkedIn. Ik kreeg een bericht van Ajay met de vraag hoe het met mij ging. Dus niet meteen een recruitergesprek, zoals dat tegenwoordig gaat.

Keep IT Real wordt echt nageleefd. TSG heeft ervoor gezorgd dat ik gefocust kan blijven op mijn doelen en in de toekomst datgene kan gaan doen waar ik dagelijks plezier uit haal. Ik ben elke dag aan het genieten van de verschillende IT-uitdagingen die ik tegenkom op de werkvloer. Er wordt rekening gehouden met jou als persoon. Dankzij TSG is het voor mij mogelijk om een goede balans te hebben in mijn privéleven en werk. Er zijn te veel positieve eigenschappen op te noemen, woorden schieten mij tekort…

Bij TSG hebben ze op elk moment van de dag en zelfs in het weekend een luisterend oor voor je, word je serieus genomen als je ergens meezit en staat er altijd iemand klaar om je te begeleiden in je loopbaan. En niet te vergeten: het is altijd gezellig! Je hebt een huiselijk gevoel bij TSG. TSG is mijn favoriete werkgever!

Chandenie Rietveld | IT Service Officer TenneT TSO

Ik ben met Ajay van TSG in contact gekomen door een collega. Bij TSG mag je je passie op de juiste plek tot uiting brengen, namelijk bij toffe opdrachtgevers. Je kan groeien in ervaring en certificering. Samen wordt er gezocht naar een goede match bij opdrachtgevers. Zonder goede match geen succes aan beide zijden. Daarom is het belangrijk dat er bij het begin al een juiste en goede klik is. Hierin is TSG ook direct, open en transparant. Opdrachtgevers en medewerkers weten waar ze aan toe zijn. TSG kijkt naar wat je geeft en presteert en zorgt ervoor dat je daarvoor op de juiste manier wordt beloond. Keep IT Real

Timur Ozcan | Team Manager IB-Operatie DICTU

TSG heeft mij geholpen naar die mooie nieuwe uitdaging waarnaar ik op zoek was. In een markt waar je als IT’er bijna dagelijks wordt benaderd voor recruiters met mooie verhalen, slaat TSG spijkers met koppen. Doordat ze niet alleen kijken naar jouw kennis en ervaring, maar ook wie je als persoon bent, weten ze dus meer dan alleen wat je kan, maar ook wie je echt bent. Als je dit naast hetgeen legt waar een organisatie naar op zoek is, krijg je dus een positieve match in mijn geval. Tel daarbij op de prima communicatie met TSG (Ajay), die als snel, adequaat en gericht te omschrijven is, beveel ik TSG van harte aan. Een professionele partij die organisaties helpen met het vinden van de juiste mensen voor de juiste opdrachten. TSG is specialist op zijn gebied!

Masoud Yakoub | Functioneel Beheerder Aeres

Bij TSG wordt er geluisterd naar mijn ambities, denken ze mee met mijn ontwikkeling naar Consultant toe en coachen ze mij met de door hun opgebouwde ervaringen in de IT-branche. Zelfs in deze tijd van corona ondersteunen en motiveren ze ons als IT’ers om ons te ontwikkelen, tevens organiseren ze o.a. leuke (online) activiteiten en bijeenkomsten waarin we de saamhorigheid hoog houden en mooie prijzen kunnen winnen!

Ibrahim Kok | Systeembeheerder Smurfit Kappa Parenco

Ik was op zoek naar een nieuwe, bij voorkeur vaste uitdaging. Vanuit The Solutionz Group werd er goed naar mij geluisterd en helder gecommuniceerd over waar de opdrachtgever naar op zoek was. Zodoende hebben ze mij toen aangedragen en dit was echt het voorbeeld van een perfecte match! Tijdens het gehele proces, van eerste benadering tot de nazorg verliep erg prettig en goed. Waar ik blij verrast werd op mijn eerste dag, toen Noeranie van The Solutionz Group persoonlijk een taart kwamen brengen op mijn eerste dag. Ik raad ze dan ook zeker aan als IT-recruiter!

Furkan Turkal | ICT-servicedesk medewerker

TSG behandelt mij als echt mens, in tegenstelling tot veel andere detacheringsbureaus, waar je een nummertje in de markt bent. De band die ik heb opgebouwd met iedereen, van support tot en met directie is ontzettend goed. Het is echt een organisatie met een familiaire sfeer, waar de deur altijd open staat, tijdens of buiten kantooruren, voor vragen of gewoon een gezellige borrel!

Amit Autar | Support Engineer ROC Amsterdam

The Solutionz Group kende ik via Ajay, waar ik in een eerder dienstverband mee heb samengewerkt. Hij heeft altijd aangegeven, dat wanneer ik op zoek naar werk was, ik bij hem aan kon kloppen. Nadat ik door een reorganisatie eind vorig jaar vrijkwam, heb ik contact met The Solutionz Group opgenomen en werd ik direct aan Noeranie gekoppeld, die in een zeer korte tijd een opdracht voor mij heeft geregeld.

Arjan Haasakker | Projectleider DICTU

Ik had niet verwacht dat ik tijdens corona een nieuwe baan zou vinden. Maar dankzij jullie heb ik mijn droombaan, dikke pluim!

Peter Bossers | Systeembeheerder VORtech

The Solutionz Group is een echt Utrechts bedrijf: ‘niet lullen, maar poetsen’. Geen gedoe eromheen, maar gewoon zeggen waar het op staat en zo doen ze dat ook in hun werkwijze. Wat heb je nodig? En dan gaat The Solutionz Group dat regelen.

Franklin Maduro | Manager Bedrijfsvoering MBO Raad

Wanneer je kiest voor The Solutionz Group als werkgever, kies je ook voor een mooi team waarmee je samen groeit tot een sterke kern. Als ik langs kantoor ga is het altijd een soort van thuiskomen, want zodra ik binnen stap word ik met open armen ontvangen en staat de koffie al voor mij klaar. Ik denk dat mijn collega-detacheerders bij The Solutionz Group dit alleen maar kunnen beamen!

Ali Eltaie | Systeembeheerder

Het persoonlijke contact met The Solutionz Group is heel prettig. Ze weten de juiste vragen te stellen en zijn professioneel in wat ze doen. Ze houden de lijnen kort, komen altijd hun afspraken na en weten wat wij nodig hebben. Ze geven advies over wie ze het beste bij ons vinden passen. Als ze een kandidaat voorstellen, dan bellen ze altijd direct om het toe te lichten. Andere bureaus doen dat gewoon niet.

Nationale Nederlanden (Delta Lloyd)

De samenwerking met Noeranie (Manager New Business & Marketing) is erg prettig.De verwachtingen werden helder vastgesteld en er werd snel gereageerd. Goede communicatie, snelle reactie en realistisch. Hij denkt daarnaast ook goed mee. De mensen bij The Solutionz Group zijn specialistisch, professioneel en toegankelijk.

Lisette | Senior HR Adviseur

Het scheelt ons een hoop dat The Solutionz Group zelf al een eigen intake doet en daarna beslist of een kandidaat past binnen onze cultuur en organisatie. Omdat ze onze organisatie kennen, weten ze precies welke competenties en capaciteiten nodig zijn. Bij die intake toetsen ze hierop. Dan vallen er al veel ongeschikte kandidaten af en dat scheelt ons veel tijd.

NetSourcing

Voor mijn opdracht destijds had ik tijdelijke of vaste mensen nodig. Dat ging om een eerste lijns medewerker die we op hele korte termijn nodig hadden en daarom heb ik toen The Solutionz Group ingeschakeld. Het voordeel van hen is dat ze zowel sociaal- als technisch gezien kunnen beoordelen of een kandidaat geschikt is. Ze kennen het werkveld, weten inhoudelijk heel veel. Ze kennen de termen en het vak en dat scheelt gewoon heel veel als het gaat over het zoeken van de juiste match. Op basis van kennis en vaardigheden kunnen ze dat veel beter beoordelen.

Wessanen

Het ontvangen van een taart en de juiste follow up in de vorm van een gesprek enkele maanden na het plaatsen ervaarde ik als zeer fijn.

Frank Schut | Medior System Engineer

The Solutionz Group is zeer behulpzaam en je krijgt voldoende informatie om je goed voor te bereiden. Je wordt op een uitstekende manier begeleid!

Nuh Tumer | Skilled Servicedesk Engineer

De samenwerking met TSG ervaar ik als bijzonder prettig. Regelmatig is er contact waarbij alles besproken kan worden. Ik waardeer dat bijzonder. Ik raad elke ict’er die op zoek is naar een nieuwe baan aan contact op te nemen met TSG. Vanaf dag 1 was de communicatie en begeleiding zoals ik dat verwacht, gewoon goed. Het hele traject was vanaf het eerste moment duidelijk. Het is prettig dat Michael een technische achtergrond heeft, dat praat toch een stuk makkelijker.

Pierre Tap | servicemedewerker ICT
systeem & applicatiebeheer

Nieuws

New Business Manager – Utrecht

New Business Manager – Utrecht

Ben je toe aan je volgende stap in je carrière? En heb je behoefte aan een informele, laagdrempelige club die niet alleen kijkt naar wat je hebt gedaan en wat je kunt, maar óók kijkt naar je karakter, je ambities en je wensen? Een partner die je van A tot Z begeleidt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Als New Business Manager Sales ben je verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe zakelijke kansen en het uitbreiden van ons klantenbestand. Dat betekent dus dat je nieuwe klanten zult moeten binnenhalen. Je zult nauw samenwerken met het  marketingteam om onze diensten effectief op de markt te brengen.


Wat ga je doen!

New Business:

 • Het totale proces van lead tot aan binnenhalen klant vorm geven en als zodanig uitvoeren om New Business te genereren;
 • Het adviseren van Directie inzake te gebruiken (software)tools;
 • Inrichting van bestaande en/of aan te schaffen tools;
 • Netwerk opbouwen en beheren van opdrachtgevers en klanten;
 • Efficiency-slagen bedenken om kostenbesparing te realiseren.

Relatiebeheer:

 • Uitstekende en doorlopende communicatie met zowel klanten als leads/prospects daar dit een speerpunt van de onderneming is;
 • Probleemoplosser (in samenspraak met Directie) voor klant en lead/prospect bij disputen in welke vorm dan ook;
 • Het constant op de hoogte zijn van de (tijdelijke) personeelsbehoefte van klant en opdrachtgever om hier consequent invulling aan te kunnen geven in samenwerking met je collega(‘s)
Lees meer
Accountmanager IT – Utrecht

Accountmanager IT – Utrecht

Ben je toe aan je volgende stap in je carrière? En heb je behoefte aan een informele, laagdrempelige club die niet alleen kijkt naar wat je hebt gedaan en wat je kunt, maar óók kijkt naar je karakter, je ambities en je wensen? Een partner die je van A tot Z begeleidt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Als Accountmanager IT detachering ben je het eerste aanspreekpunt voor professionals die interesse hebben in een baan binnen de IT. Van het zoeken naar geschikte kandidaten en het voeren van selectiegesprekken tot het afnemen van assessments en de onderhandeling en het contact met klanten en partners: bij ons doe je het allemaal. Natuurlijk kun je rekenen op de hulp van je collega’s.


Werkwijze

Bij The Solutionz Group selecteren we kandidaten allereerst op een match met het DNA van ons en op hun ambities en skills. Jij checkt alles en zorgt dat de kandidaat zijn of haar plek in ons veelzijdige en stevige team van professionals krijgt. Een groot deel van ons team bestaat uit IT-professionals. Dit zijn professionals die veel werk verzetten voor opdrachtgevers verspreid over het hele land. Een kleinere groep gemotiveerde collega’s met elk hun eigen expertise vormen het commerciële team op ons kantoor in Utrecht.

Je richt je op een effectieve inzet van (online) wervingsmiddelen en activiteiten waarbij je doorlopend op zoek bent naar nieuwe innovatieve en creatieve manieren om je doelgroep te bereiken. Je bent een gesprekspartner op niveau voor de (senior) kandidaten en in staat om vakinhoudelijk te adviseren over loopbaan en carrière. Daarnaast verdiep je je in arbeidsmarktontwikkelingen en vertaal je deze ontwikkelingen naar concrete kansen voor onze dienstverlening en HR.

Wat ga je doen!

 • Uitzetten van aanvragen/vacatures binnen netwerk binnen gestelde deadlines.
 • Werving van IT’ers verzorgen door middel van diverse wervingstechnieken en -methodieken (zoals job boards, social media, professionele netwerken etc.)
 • Identificeren en aantrekken van IT-talenten/ zorgen voor een continu gevulde pijplijn van gekwalificeerde IT-kandidaten
 • Het voeden en bijhouden van onze ATS/CRM-database (medewerkers/kandidaten/klanten) 
 • CV’s screenen en sollicitaties behandelen om te achterhalen of kandidaten over de juiste vereisten en skills beschikken.
 • Plaatsen van kandidaten/medewerkers op opdrachten.
 • Het bewaken en documenteren van de vastgelegde processen;
 • Relatie opbouwen met de stakeholders en groeien naar een rol van volwaardig sparringpartner op het gebied van de IT-arbeidsmarkt.


Wie wij zijn? 

Een familiaire club in de ICT sector. Opgericht vanuit de passie voor het ICT-vak; al onze recruiters en accountmanagers hebben ruime ervaring in de ICT wereld en zijn erg bevlogen.  Dit betekent dat we alle vaktermen kennen en op niveau mee kunnen praten. Wel zo makkelijk.

Waarom wij anders zijn dan andere bureaus? Omdat we onze kandidaten niet als nummer zien. We zijn ervan overtuigd dat betrokken, persoonlijke communicatie écht werkt. Kandidaten zijn voor ons niet zomaar kandidaten; het zijn waardevolle talenten waarvan de kwaliteiten goed ingezet kunnen worden. En zo behandelen we ze dus ook. Wil je TSG zelf ervaren? Check this out! 

Lees meer