‘Ik was dit niet gewend’

door | aug 8, 2022 | Interview, Klantverhaal

‘De communicatie is helemaal top, want alles wordt duidelijk en ruim van tevoren gecommuniceerd. Voor je het weet is jouw vraag al beantwoord. Ik was dit niet gewend.’ aldus Nick, die nu bijna een half jaar bij TSG zit, maar zich direct al op zijn plek voelde.

In de gesprekken die hij op voorhand met zowel Recruitment als Directie had kreeg hij direct het gevoel dat hij hier de kans zou krijgen om zichzelf te ontwikkelen: ‘Bij mijn vorige werkgever was dit helaas niet het geval, en nu kan ik dus eindelijk mijn gewenste certificeringen behalen om hiermee mijn opgebouwde ervaring en kennis kracht bij te zetten.’

Nick is vaak te vinden op de vrijmibo: ‘iedere vrijdag is er een borrel en regelmatig staan er uitjes gepland met leuke en gezellige collega’s, wat goed van pas komt!’