IT Professionals

Ben je toe aan je eerste of volgende stap in je carrière? En heb je behoefte aan een informele, laagdrempelige club die niet alleen kijkt naar wat je hebt gedaan en wat je kunt, maar óók kijkt naar je karakter, je ambities en je wensen? Een partner die je van A tot Z begeleidt? Dan ben je bij The Solutionz Group aan het juiste adres.

Samen kijken we naar wat je nodig hebt. Voel je je thuis in een multinational of werk je liever binnen een MKB bedrijf? Wil je graag met collega’s binnen een team werken of ben je op je best in een zelfstandige functie? Net begonnen of al een tijd aan het werk? Met al jouw wensen én je werkervaring gaat The Solutionz Group aan de slag voor jou.

Wat kun je van the solutionz group verwachten?

  • Je mag ons beschouwen als je persoonlijke loopbaancoach. We denken namelijk met je mee. Waar liggen jouw kwaliteiten? Waar word je blij van? Wat zijn de mogelijkheden? Uiteraard gaan we vertrouwelijk met je gegevens om en zijn we bereikbaar wanneer je ons nodig hebt. We stellen ons onafhankelijk op ten opzichte van werkgevers.
  • We kennen de ICT arbeidsmarkt als onze broekzak en hebben een enorm netwerk dat kansen biedt voor kandidaten met verschillende kwaliteiten, specialiteiten en ervaring. We hebben een groot actueel aanbod van ICT vacatures en wanneer nodig gaan we gericht voor je op zoek.
  • Passie en gedrevenheid! Passie voor het ICT vak – waarin we zelf ook veel ervaring hebben. Al onze recruiters hebben een ICT achtergrond. Hierdoor kunnen we inhoudelijk schakelen en weten we snel een perfecte match te vinden.

Gedreven om het beter te doen. Anders. En dat zit hem vooral in de communicatie. Voor ons ben je geen nummer maar een tijger met kwaliteiten die benut moeten worden. We hebben persoonlijk contact en zorgen dat je straks niet alleen blij bent met je nieuwe baan, maar óók met de weg er naartoe.

Ben je zelf toe aan een (nieuwe) stap in je ICT carrière en wil je daar eens van gedachten over wisselen? Neem dan even contact met ons op en we helpen je graag!

Je kunt natuurlijk ook direct een kijkje nemen bij onze huidige ICT vacatures.