Lucien Kraag

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Binnen TSG…

Ben ik in de rol als Recruitment Consultant verantwoordelijk voor de binding met IT professionals aan TSG, het werven van IT professionals voor openstaande vacatures bij onze klanten en het realiseren van nieuwe opdrachten voor onze TSG IT professionals.

Voor mij belangrijk dat ik dit doe op een oprechte integere manier waardoor er win-win-win situaties ontstaan voor alle betrokken partijen. Ik geloof in een duurzame, eerlijke en menselijke samenwerking. Daar streef ik dagelijks naar.

Buiten TSG…

Hou ik me het liefst zoveel mogelijk bezig met fitnessen en koken. Dit lijkt ontzettend tegenstrijdig, maar kan juist balans bieden. Ik train 5-6 dagen in de week in de sportschool om fit te blijven en te kunnen blijven genieten van eten.

Daarnaast kook ik graag Indonesische gerechten en rijsttafels. Met regelmaat kook ik voor verjaardagen, netwerkborrels of andere bijzondere gelegenheden tot aan 50 personen. In de resterende tijd probeer ik nieuwe kooktechnieken en gerechten uit.

In de tijd die overblijft rook ik graag een Habano (een Cubaans sigaar). Dat is voor mij een moment van ontspanning. Daar geniet ik dan een groot deel van de avond van. Het liefst in leuk gezelschap.

Waarom deze foto?

Op deze foto had ik net de geheime ingrediënten toegevoegd, die mijn Indonesische gerechten die heerlijke smaken geven. Ik deed mijn best om dit geheim te houden toen de foto werd genomen. Zo te zien was ik net op tijd.

Contact

Wil je meer weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via lucien.kraag@www.thesolutionzgroup.com of bel Lucien.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]