NIEUWE AUTO VOOR KERSVERSE PAPA!

door | feb 15, 2023 | Lifestyle

Alsof het zo had moeten zijn: een nieuwe bolide – lees familieauto – in ontvangst nemen om niet veel later naar het ziekenhuis te gaan, je vrouw te supporten bij de bevalling en je zoon te kunnen verwelkomen! Hoe mooi is dat?

Noeranie heeft als kersverse papa de afgelopen 2 weken genoten van het volledig door The Solutionz Group doorbetaalde vaderschapsverlof én zijn splinternieuwe Volkswagen T-ROC.
Hij heeft deze helemaal zelf mogen samenstellen en past perfect bij de huidige gezinssituatie, want nu de kleine man erbij is bij gekomen komt die extra ruimte wel uitermate goed van pas. Onze dank gaat uit naar H4 Lease B.V. voor de service en het afleveren van deze mooie wagen.

Noeranie, gefeliciteerd met de nieuwste aanwinst(en) en hopelijk heb je genoten van het vaderschapsverlof! We weten dat die eerste weken als nieuwbakken gezin priceless zijn om deze samen als gezin door te brengen.

Wil jij nou ook jouw eigen auto samenstellen én genieten van twee weken doorbetaald vaderschapsverlof? Neem dan eens contact met ons op via 030 – 227 16 90.