Nieuwe ronde betekent nieuwe kansen

by | Oct 12, 2023 | Klantverhaal, Lifestyle

Bij The Solutionz Group vinden we opleiding en ontwikkeling van uitermate belang en daarom investeren wij in onze professionals om ze te laten groeien.
Maar niet alleen investeren wij in onze eigen mensen, ook leveren wij een wezenlijke bijdrage aan de toekomstige professionals.

Al meerdere jaren hebben we Noeranie vanuit The Solutionz Group beschikbaar gesteld voor JINC als Coach en Sollicitatietrainer door bij de diverse opleidingsinstituten in Utrecht en Amersfoort meerdere leerlingen en studenten te motiveren en inspireren. In 2019 werd hij zelfs onderscheiden met de titel JINC Sollicitatietrainer van het jaar: https://lnkd.in/eQTYd5nX

Dit jaar is er een nieuwe ronde, en dus nieuwe kansen en daarom gaat Noeranie, samen met ruim 50 andere Carrière Coaches, de leerlingen van het Globe College – Netherlands in Utrecht helpen bij hun loopbaanoriëntatie! 
Vandaag was via Teams de officiële aftrap van het project waarbij er gedurende 5 maanden gesprekken gevoerd zullen worden met jongeren over studie en werk, zodat zij hierdoor een meer afgewogen keuze kunnen maken voor een vervolgopleiding. Het doel is hen inzicht te geven in hun kwaliteiten en op zoek te gaan naar een passende vervolgopleiding.

Veel succes Noeranie! You’ve got this!