Noeranie Ramdjan

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Binnen TSG…

Ben ik als Operationeel Directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering, stuur ik recruitment en sales aan en verzorg ik de marketing.

Buiten TSG…

Ben ik een druk bezet man. Want ik ben een fanatiek sporter en vind ik het heerlijk om te koken! Daarnaast ben ik een echte wereldreiziger en ontdek ik graag nieuwe plekjes op onze aardbol. Ik probeer ieder jaar naar een ander land op vakantie te gaan en het liefst zo ver weg mogelijk. Daarnaast zet ik mij ook in voor maatschappelijke betrokken initiatieven zoals JINC als sollicitatietrainer en bij het Ronald McDonald Huis Utrecht als lid van de stuurgroep. Tevens maak ik onderdeel uit van het marketingcommunicatieteam van Proef Amersfoort.

Waarom deze foto?

Sinds juni woon ik samen met mijn vrouw in Barcelona, Spanje. Het was onze droom om te wonen en werken in het buitenland en dan het liefst in mijn favoriete stad van Europa. Deze metropool heeft een bepaalde vibe, met: een aangenaam klimaat, heerlijk eten, mooie mensen, leuke winkels, prachtige omgeving, zon, zee en strand. Maar waarom nu deze foto? Volgens mij zegt het genoeg: ik geniet! De foto is genomen tijdens een roadtrip door Catalonië, wat ik overigens iedereen kan aanraden.

Contact

Wil je meer weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via noeranie.ramdjan@www.thesolutionzgroup.com of bel Noeranie.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]