Noeranie Ramdjan

Binnen TSG…

Ben ik als Operationeel Directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering en de marketing.

Buiten TSG…

Ben ik een druk bezet man. Want ik ben een fanatieke sporter en vind ik het leuk om te koken! Daarnaast ben ik een echte wereldreiziger en ontdek ik graag nieuwe plekjes op onze aardbol. Ik probeer ieder jaar naar een ander land op vakantie te gaan en het liefst zo ver weg mogelijk. Daarnaast zet ik mij ook in voor maatschappelijke betrokken initiatieven zoals JINC als sollicitatietrainer en bij het Ronald McDonald Huis Utrecht als lid van de stuurgroep. Tevens maak ik onderdeel uit van het marketingcommunicatieteam van Proef Amersfoort.

Waarom deze foto?

Deze foto is genomen in mijn favoriete stad buiten Europa: Marrakech. Een stad waar het klimaat aangenaam is, het eten heerlijk, de mensen supervriendelijk, het oude centrum hectisch, met verborgen oases van rust. En…je ziet mij enthousiast aankomen lopen, vol goede moed, precies zoals ik eigenlijk ook iedere dag kantoor binnenstap.

Contact

Wil je meer weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via noeranie.ramdjan@thesolutionzgroup.com of bel Noeranie.