Onze nieuwe campagne heet TSG4SU!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

We kennen allemaal de campagnes NL4SU en SU4SU waarmee inmiddels vele euro’s zijn binnengehaald om de huidige COVID-19 situatie in Suriname draaglijker te maken. Ook wij hebben hierin onze financiële bijdrage geleverd!

In Suriname is de situatie op veel scholen erbarmelijk. Het gebruikte lesmateriaal is vaak 15-20 jaar oud en helemaal versleten. Ditzelfde geldt voor kasten, bureaus en stoelen, sanitair en nog veel meer. Waar wij dit vaak in vijf jaar afschrijven en vernieuwen, kunnen zij zich dit niet permitteren. Vanuit de overheid is er weinig steun en komen hiervoor weinig fondsen vrij


The Solutionz Group (TSG) heeft besloten een actieplan op te zetten om verschillende scholen te gaan helpen en hen te voorzien van nieuw (gebruikt) materiaal. Ons project heet TSG4SU!

Naast de financiële bijdrage die wij geleverd hebben aan NL4SU en SU4SU willen wij een extra stap zetten om onze bijdrage te vergroten. Maar wij kunnen dit niet alleen…

De scholen hebben op dit moment de volgende zaken hard nodig:


  • Archiefkasten
  • Bureaustoelen en bureaus
  • Schoolborden/Whiteboards
  • Bibliotheek- en leesboeken (basisschoolniveau)
  • Sanitair (toiletten)

Hoe mooi zou het zijn als we samen deze scholen kunnen voorzien van goed en degelijk materiaal waardoor de kinderen krijgen wat ze verdienen: Een degelijke en veilige leerplek met de juiste leermiddelen. Op deze manier vergroten we samen met u hun kansen op een goede toekomst.

Doet u mee? Neem contact met ons op via 030 – 227 16 90 of mail ons op info@www.thesolutionzgroup.com.


 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]