“Open, helder en duidelijk”

door | apr 1, 2019 | Interview

 

Noeranie Ramdjan

Noeranie Ramdjan is per 1 maart in dienst getreden bij IT-recruitmentbureau The Solutionz Group als Manager New Business & Marketing.

Mede door zijn negatieve ervaringen met recruitmentbureaus bij zijn vorige werkgevers heeft hij zich aangesloten bij The Solutionz Group. “Dit kan en moet anders…bij The Solutionz Group staan we echt voor onze mensen en zijn we pas tevreden als alle betrokken partijen tevreden zijn!” Noeranie vertelt in deze blog over zijn eerste maand bij The Solutionz Group.

Open, helder en duidelijk

In de afgelopen jaren heb ik ervaren dat het recruitmentwereldje een harde wereld is, waar afspraken vaak niet nagekomen worden. Uiteraard met slechts een paar uitzonderingen. Maar het persoonlijke is er vanaf. Torenhoge fee’s en tarieven. CV’s worden doorgeschoven en zodra je erop reageert, hoor je vervolgens niets meer. Een garantieregeling, daar doen veel partijen niet aan. Als je zo zeker van je zaak bent als je iemand plaatst, weet je toch dat het een match is en kan je iets garanderen. Lijkt mij dan. Het risico wordt volledig bij een organisatie neergelegd en het recruitmentbureau vult z’n zakken.

Aan al deze punten kon ik niet wennen. Totdat ik in contact kwam met The Solutionz Group en zij keken er, net als ikzelf overigens, op een hele andere manier naar. Een manier waarop ik mij prettig voel door persoonlijk contact te hebben, achter je mensen te staan en door open, helder en duidelijk te communiceren. Hèhè…eindelijk een partij die het snapt. En nu, na een maand in dienst te zijn bij The Solutionz Group, kan ik alleen maar beamen dat ze waarmaken wat ze vooraf hebben gezegd.

De afgelopen maand heb ik mogen ervaren waar The Solutionz Group voor staat en hoe de markt op het gebied van recruitment smaakt. Een versplinterde markt met veel spelers, waarin samenwerken met concullega’s bijna vanzelfsprekend is. Mede doordat iedereen in dezelfde vijver zit te vissen, kom je elkaar overal en nergens tegen. En dus is het van belang jezelf te kunnen onderscheiden ten opzichte van de rest. Maar hoe doe je dat dan? Want iedereen heeft mooie verhalen en maakt zo niet nog mooiere beloftes.

Onderscheidend vermogen

Door helder, duidelijk en transparant te zijn over onze manier van werken en onze voorwaarden maken we bij The Solutionz Group het verschil. Wij hanteren scherpe tarieven en fee’s, en zijn hier heel open over naar onze opdrachtgevers en concullega’s. Daarnaast hebben wij een aantal toppers in dienst die wij naast hun werkervaring en expertise ook persoonlijk kennen, waardoor we het onszelf makkelijker maken om een echt goede match te vinden. We zitten hierboven op en motiveren onze toppers hunzelf te blijven ontwikkelen, zodat ze boven zichzelf uit kunnen stijgen.

KEEP IT REAL

Het is aan mij als Manager New Business & Marketing bij The Solutionz Group dit op een zo optimaal mogelijke manier naar buiten toe te brengen. En vanuit The Solutionz Group wordt mij hier geen strobreed in de weggelegd, het wordt mij juist alleen maar makkelijker gemaakt. Voldoende middelen en mogelijkheden om The Solutionz Group naar een hoger plan te brengen, uiteraard op, de voor velen, mijn welbekende manier. Persoonlijk, fris, helder en duidelijk. Door bij de basis te blijven: KEEP IT REAL.

Contact

Wil jij zelf ook de openheid, helderheid en duidelijkheid van The Solutionz Group ervaren? Neem dan contact op via ? noeranie.ramdjan@www.thesolutionzgroup.com of bel ☎️ 030-2271690.