Selim- SKILLED SERVICEDESKMEDEWERKER

Selim gedijt in ondersteunende rollen waar hij anderen daadwerkelijk kan helpen. Zijn ruimdenkendheid en aanpassingsvermogen stellen hem in staat om zich snel aan te passen aan verschillende situaties en uitdagingen. Hij geniet van het omgaan met klanten en het oplossen van problemen met snelheid, nauwkeurigheid en zorgvuldigheid. Hij floreert in teamomgevingen en draagt actief bij aan een open en informele sfeer, waardoor hij snel kan groeien en bloeien binnen elk team waar hij deel van uitmaakt. 

Selim is niet alleen een gepassioneerde professional, maar ook een actieve waterpolospeler die naast zijn BBL-opleiding direct ervaring in de IT heeft opgedaan. Zijn sociale karakter, vriendelijkheid en volwassen houding maken hem een waardevolle aanwinst in zowel professionele als sociale omgevingen. Met een focus op klanttevredenheid en een sterke werkethiek brengt Selim niet alleen technische vaardigheden, maar ook een positieve en verbindende energie naar elk team waar hij deel van uitmaakt.

Skills

Office 365, Windows 7/8//10, Windows Server, Active Directory, Azure, VPN, PowerShell, Intune, VMware, ServiceNow, Microsoft Exchange, DNS, DHCP, Google Workspace, Citrix, Ivanti, TopDesk

Overige informatie

Woonplaats: Zaandam
Beschikbaar: 01 augustus
Uren per week beschikbaar: 40 uur

Wil je meer weten over deze topper of ben je benieuwd naar het cv, neem dan contact met ons op!