The Solutionz Group – KEEP IT REAL

by | Oct 3, 2018 | Lifestyle

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column width=”7/12″][vc_column_text el_class=”detailtekst”]KEEP IT REAL. Onze visie in drie woorden. Heb je het al voorbij zien komen op onze social media? Dat kan heel goed kloppen, want we zijn er erg trots op! Het vat namelijk precies samen wat we doen. We leggen graag aan je uit wat het voor ons als IT-recruiters betekent.

De overtuiging dat het anders moet

In de wereld van recruitment zijn heel wat misstanden. Misschien heb je het wel eens meegemaakt. Recruiters nodigen je uit, je investeert je kostbare tijd om je voor te bereiden en op gesprek te komen. Tijdens het gesprek wordt dan verteld dat je de perfecte kandidaat bent. Je past precies in het profiel! De recruiter legt je CV voor aan het bedrijf waar de functie vacant is en vervolgens… blijft het stil. Vaak blijven er aan het eind van dit proces twee partijen teleurgesteld achter: de kandidaat en de organisatie die op zoek is naar de juiste werknemer. En dat terwijl het juist om die twee partijen zou moeten draaien in recruitment. De reden dat wij The Solutionz Group zijn gestart is dat wij overtuigd zijn dat het anders moet. Voor werkgevers én werknemers!

Hoe we dat doen?

Om geen tijd en energie te verspillen van beide partijen doen we een uitgebreide voorselectie. We leren onze kandidaten kennen en werken met vaste contactpersonen om écht die perfecte match te realiseren. We doorgronden de bedrijfscultuur en kijken waar iemand zich het prettigst bij voelt, waar hij tot zijn recht komt. Door onze achtergrond in de IT snappen we wat er nodig is en beschikken we over het netwerk om de beste kandidaat te vinden. Na de voorselectie leggen we dan ook één CV voor. Dat van de perfecte match.

KEEP IT REAL: Transparantie!

Transparantie is voor ons de basis. KEEP IT REAL draait om eerlijkheid, oprechtheid, duidelijkheid en menselijkheid. Dat doen we door eerlijk te zijn over wat we verwachten, wat we kunnen leveren, wat het gaat kosten en wat we denken dat voor jou of jouw organisatie het best is. We zijn trots op onze transparantie en merken dat we er om gewaardeerd worden. Om duidelijk te maken dat we het echt menen, factureren we pas ná de proeftijd en hanteren no cure, no pay. We houden contact na een plaatsing, met de werknemer én de werkgever, want we zijn pas tevreden als iedereen dat is. Ons doel met The Solutionz Group is om IT-recruitment écht anders aan te pakken: oprecht, menselijk en transparant. Dat is voor ons de betekenis van KEEP IT REAL.

Wil je meer weten over onze werkwijze en KEEP IT REAL? Of ben je op zoek naar de perfecte match voor jou of jouw organisatie?

Neem dan contact met ons op of kijk op onze website![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][templatera id=”1520″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][templatera id=”1460″][/vc_column][/vc_row]