TSG ALS INSPIRATIEBRON

door | dec 1, 2023 | Lifestyle

Het is geen geheim dat we ons met The Solutionz Group inzetten voor het Ronald McDonald Huis Utrecht door periodiek te koken voor degenen die in het huis verblijven. Maar nu werden we onlangs door Anja Ligthart, assistent-manager van het Huis in Utrecht, gevraagd mee te werken aan het komende lentenummer van hun kwartaalmagazine.
Zodat we op deze manier ook andere mensen en bedrijven kunnen inspireren en er mede voor kunnen zorgen dat sponsoren, donateurs, vrijwilligers en oudgasten verbinding kunnen houden met de betrokkenen van het Huis.

Het thema dat centraal staat dit nummer is ‘verbinding’. Een thema dat perfect past bij onze inspanningen, omdat we met het koken écht verbinding kunnen maken met de gasten, maar ook met de TSG’ers onder elkaar. We raden het daarom ook ieder team of organisatie aan om eens te koken voor het Huis!

Op de foto zien we Noeranie geïnterviewd worden door Linda Blankenstein, terwijl Marielle Vosbeek dit weer op beeld vastlegt.

We moeten dus nog even wachten tot het lentenummer uitkomt….toevallig of niet, maar een dag na de start van de lente gaan we met TSG weer koken op locatie!

Wil je ook jouw steentje bijdragen en werken bij een bedrijf dat maatschappelijk betrokken is en zich inzet voor goede doelen? Neem eens contact op met Nishant, hij vertelt je graag meer!