TSG bouwt aan de toekomst van morgen

door | jul 27, 2020 | Lifestyle

We vinden het belangrijk dat toekomstige professionals met een MBO-opleiding een gedegen kans krijgen op de arbeidsmarkt, zodoende zijn we sinds onze oprichting al een SBB-erkend leerbedrijf.
Hiermee kunnen we jonge studenten de theorie in de praktijk laten toepassen, de fijne kneepjes van vak leren en helpen klaar te stomen voor ‘het echte werk’.

Waar we begonnen met stageplaatsen voor Intercedent en Commercieel Medewerker, zijn we onlangs ook geaccrediteerd voor nog 3 opleidingen.
Begin september mogen we onze stagiairs Human Resource Management en Media Management verwelkomen en start in november onze stagiair Junior Accountmanagement!

Onze focus ligt niet alleen op het HBO of MBO-papiertje, maar de persoon achter een CV is net zo belangrijk. Drive, ambitie en enthousiasme zijn belangrijke factoren die de doorslag kunnen geven.
En wij blijven benadrukken dat MBO’ers met die factoren en skillsets absoluut niet minder zijn dan HBO’ers. Juist deze groep is onze investering dubbel en dwars waard, dat hebben we al bewezen.