‘TSG is erg positief en transparant, waardoor je te allen tijde weet waar je aan toe bent’

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Het Team


Ik kwam op een hele leuke wijze binnen bij TSG. Zij hadden namelijk toevallig in de periode dat ik begon een personeelsuitje gepland, waar ik direct mocht aanschuiven: een BBQ Workshop!. Dit was een hele leuke laagdrempelige manier om iedereen te leren kennen op persoonlijk vlak. Zo krijg je natuurlijk een goed beeld van wie iedereen is wat en wat zij precies doen. Mijn eerste werkdag werd ik ook met open armen ontvangen. Het was allemaal goed geregeld en alles stond klaar zodat ik direct aan de slag kon. Er was een schema met hoe mijn dag eruit zou zien, wat ik wel fijn vond, zodat ik wist waar ik aan toe zou zijn die dag. Een leuk onderdeel vond ik de 10-minuten gesprekken met de collega’s, waarbij je iedereen persoonlijk 1-op-1 leert kennen. Dit geeft gelijk een veel beter en persoonlijker beeld.

Keuze voor TSG


Ik was op zoek naar een BBL stageplek via vrijwel elk kanaal. Ik postte een bericht op een connector via LinkedIn, zodoende kreeg ik een reactie van Recruitment Consultant (en nu ook mijn begeleider) Shardha Kewaldar. Wij kwamen in contact en na het eerste gesprek was er gelijk al een klik. Na het lezen over TSG en iedereen te hebben ontmoet, wist ik al dat ik hier mijn leertraject wilde volgen. Het is erg professioneel, maar informeel. Er hangt altijd een goede sfeer en iedereen is aanspreekbaar. Op gebied van TSG binnen de markt vond ik het erg leuk dat zij gericht naar een persoon kijken. TSG kijkt niet naar alleen je CV, maar ook naar wie je bent als persoon en dit vind ik een hele mooie onderscheiding van de rest.

Werkzaamheden


Bij TSG ben ik nu verantwoordelijk voor verschillende dingen. Ikzelf ben werkzaam op de Recruitment afdeling. Wat ik al heb mogen doen bij TSG is het werven van kandidaten via diverse kanalen. Ik houd dan een telefonische (voor)intake zodat kandidaten officieel op gesprek kunnen bij Shardha. Hierin verwerk ik ook natuurlijk al deze gegevens in ons CRM-systeem Tribe. Daarnaast kan ik mij bezig houden met het volledige detacheringstraject voor onze medewerkers. Dit is van het zoeken van aanvragen, contact leggen met business partners/eindklanten tot aan de plaatsing van onze medewerker; en met succes! Want de eerste plaatsing is al gerealiseerd. Mijn werkzaamheden worden steeds uitgebreider hoe verder ik kom. Ondanks dat dit eigenlijk een stage is, word ik echt gezien als een collega. Dit gebeurt niet vaak, dus dit motiveert mij ook weer iedere dag om succesvol te zijn.

Keep IT Real


Dit is het motto van TSG, dit staat voor openheid, helderheid en duidelijkheid. Dit zie ik dagelijks terug naar onze medewerkers, klanten, en werkzoekenden. TSG is erg positief en transparant, waardoor je te allen tijde weet waar je aan toe bent. Als stagiair ben ik nieuw in de branche en weet je nog niet alles, maar door dit motto word je gerustgesteld zodat je altijd weet wat er van je verwacht wordt.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]