TSG VERWELKOMT NIEUWE POWERVROUW

by | Sep 6, 2023 | Klantverhaal, Lifestyle

Want vanaf vandaag is het team van The Solutionz Group uitgebreid met onze nieuwste aanwinst: Rosita!

Rosita is een ambitieuze en leergierige servicedeskmedewerker met een sterke basis in IT-ondersteuning. Door haar wil om te slagen en vastberadenheid heeft zij zichzelf in een relatief korte periode weten om te scholen tot een volwaardige IT’er, want in de afgelopen maanden heeft zij diverse vakgerelateerde certificeringen weten te behalen en een programma gevolgd waarbij ze de theorie van IT direct in de praktijk kon toepassen.
Haar passie voor het oplossen van technische problemen en vastberadenheid om continu groei en verbetering te bereiken, stellen haar in staat om waarde toe te voegen aan elke servicedeskrol die zij vervult. Ze is vastbesloten om haar technische vaardigheden verder te ontwikkelen en bij te dragen aan het succes van elk project en team waarin zij werkt.

Haar vorige werkgever heeft vergeefse pogingen gedaan haar op opdracht te krijgen, dat lukte niet en ze moest tegen haar zin vertrekken. Zo werken wij niet bij TSG.
Bij TSG krijgt ze wel de mogelijkheid om zichzelf echt te laten zien, want vandaag start ze ook direct op een toffe opdracht!

Ben jij ook op zoek naar een werkgever waar jouw opdracht naadloos aansluit op jouw wensen en behoeften? Neem dan contact op met The Solutionz Groupvia telefoonnummer 030 – 227 16 90!