Werken bij…

The Solutionz Group

The Solutionz Group, hét arbeidsbemiddelingsbureau dat uw organisatie ondersteunt bij de zoektocht naar het vinden van geschikte IT’ers. Op basis van detachering, werving & selectie en het bemiddelen van freelancers.

Een werkgever die écht het verschil maakt en verder kijkt dan opleidingsniveau of werkervaring! Iedere TSG’er is gelijk en wordt ook zo behandeld.

Vanuit onze eigen achtergrond in de IT snappen we wat nodig is als werkgever voor een werknemer en beschikken we over een groot netwerk van beschikbare professionals.

Waarom kiezen voor The Solutionz Group?

The Solutionz Group is opgericht uit de overtuiging dat het anders moet zowel voor werkgever als werknemer, hierbij wordt verspilling van tijd en energie tegengegaan.

Door de uitgebreide voorselectie die onze recruiters voeren wordt er een geschikte kandidaat bij een opdrachtgever neergelegd.

Ook hierin zijn wij erg transparant, dit stimuleert namelijk een betere werksituatie.En zorgt het ervoor dat werknemers zich betrokken voelen bij het bedrijf en inzicht krijgen in projecten. Onze open en informele bedrijfscultuur maakt het verschil, waardoor jij als nieuwe medewerk(st)er je snel op je plek zult voelen.

Binnen onze organisatie is iedereen een specialist in zijn/haar vakgebied. Hierdoor biedt The Solutionz Group voldoende doorgroeimogelijkheden binnen de IT, waardoor er genoeg ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen.

  • Naast een aantrekkelijk salaris ook een interessante bonusconstructie;
  • Uiteraard een auto, laptop en telefoon;
  • Bij ons ben je geen nummer, maar doe je er toe;
  • Kan je je hele jaar door ontwikkelen, op het gebied van jouw expertise, maar ook op persoonlijk vlak;
  • 2 weken doorbetaald vaderschapsverlof;
  • Het eerste jaar streamen (Netflix, Disney & Prime) op onze kosten;
  • Vrij op je verjaardag;
  • Borrels, uitjes, vrijheid, etc etc etc……

Overtuigd?

Neem contact met ons op via 030 227 16 90 of mail naar career@thesolutionzgroup.com.