World-class Workplace 2022 label in the pocket!

door | mei 25, 2022 | Lifestyle

Vol trots mogen we ons een World-class Workplace noemen!

Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek van onderzoeksbureau Effectory is The Solutionz Group onderscheiden met het label ‘World-class Workplace 2022. Het label is de opvolger van het voorheen bekende keurmerk ‘Beste werkgevers’.

Het label wordt toegekend aan werkgevers, die door de eigen medewerkers uitstekend worden beoordeeld. De respons van het onderzoek onder de TSG’ers was uniek hoog: 100%, dus al onze mensen hebben de vragenlijst ingevuld, waar het gemiddelde in Nederland ligt op slechts 63,6%. 

Op alle punten werd bovengemiddeld gescoord met een aantal uitschieters: 9,8 voor werkgeverschap, 9,6 voor bevlogenheid en 9,2 voor werkmogelijkheden.

Een 100% score op “Plezier in werk”, “Trots op organisatie” en “Waardering naar medewerkers” geeft aan dat wij niet bluffen als we zeggen dat we opereren als een familie. We werken hard, belonen dat goed en hebben plezier met iedereen.

Wij zijn zeer trots op dit resultaat en op onze collega’s die ons zo positief hebben beoordeeld. De TSG family bestaat stuk voor stuk uit geweldige ambassadeurs. 

Zij weten hoe nauw betrokken de directie is bij eenieder en hebben dat ook als zodanig beoordeeld.

Wil jij ook werken bij een World-class Workplace 2022 zoals TSG? Neem contact met ons: 030-227 16 90!