‘Ze laten zien dat ze vertrouwen in je hebben’

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Warm welkom

Op mijn eerste dag werd ik al met open armen ontvangen door al mijn collega’s. Door met iedereen even 1-op-1 te zitten, was het voor mij direct duidelijk wie waar verantwoordelijk voor was. Deze gesprekken gaven naast het zakelijke, ook een kijkje in het persoonlijke wereld van die collega. Dit maakte het direct een stuk hechter met iedereen. Het fijne aan het team vind ik dat ze de tijd voor mij nemen en oprecht geïnteresseerd in mij zijn. Zowel op het gebied van mijn kennis en kunde, als de persoon die ik ben. Dit geeft echt een warm en goed gevoel. Ik vind het wel jammer dat we nu thuis moeten werken, want de contacten zijn nu eigenlijk alleen nog via Teams, Whatsapp of mail. Ik zou het leuk vinden als we straks weer ‘gewoon’ op kantoor zitten met het team.

Relaxed gesprek

Via Stageplaza heb ik The Solutionz Group gevonden. Ik had mijn cv en motivatie gestuurd en na ongeveer een uur werd ik al gebeld of ik op een gesprek wilde komen. Het eerste gesprek was met Michael en Ajay. Het was een relaxed gesprek, waarin ze meer over mij wilde weten, dan puur alleen wat ik kan. Ze gaven in het gesprek al aan: ‘We weten al een beetje wat je kan, maar we willen ook weten wie je echt bent!’. Door dit gesprek wist ik gelijk dat ik hier graag stage zou willen lopen. In eerste instantie zou ik in april al stage komen lopen, maar door het coronavirus is dat toen uitgesteld. Zodoende ben ik in september gestart! 

Creatieve vrijheid

De eerste dag kreeg ik van mijn stagebegeleider Noeranie direct een aantal creatieve uitdagingen op mijn bordje. Ze wisten wel al waartoe ik in staat was, maar wilden toch nog even proeven wat ik kon. Uiteraard pakte ik met 2 handen deze uitdaging aan! Bij het maken van opdrachten en projecten heb ik nooit het gevoel dat er iemand de hele tijd in mijn nek zit te hijgen om te kijken hoe ver ik ergens mee ben of waarmee ik mee bezig ben. Ik krijg hier echt de (creatieve) vrijheid om mijn ideeën in opdrachten en/of projecten te stoppen, om er een zo mooi mogelijk eindproduct van te maken. Dat vind erg fijn, omdat ze op deze manier laten zien dat ze vertrouwen in mij hebben dat ik er iets moois van maak!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]