BESTE NIEUWKOMER VAN TSG

door | feb 29, 2024 | Lifestyle

Ieder jaar verwelkomen we weer nieuwe jonge ambitieuze IT-professionals bij The Solutionz Group – TSG en ieder jaar laten ze zich ook van hun beste kant zien. Naast de TSG MVP Award reiken we ook ieder jaar de TSG ROOKIE Award uit voor de beste nieuwkomer, al werd het ons dit jaar wederom niet makkelijk gemaakt….

Stuk voor stuk hebben de nieuwkomers laten zien echte TSG’ers te zijn door volop aan de slag te zijn gegaan met hun ontwikkeling.

Maar wanneer we alle facetten op een rijtje zetten, komen we uit bij iemand die inmiddels in relatief korte periode meerdere certificeringen heeft weten te behalen, zijn gedrevenheid en leergierigheid duidelijk laat zien, veel in zijn mars heeft en de wil heeft om te slagen. En daarom gaat de TSG ROOKIE Award dit welverdiend naar Nur!

Nur heeft enorm veel potentie in zich en daarom zijn wij natuurlijk ook blij dat hij afgelopen jaar voor TSG heeft gekozen. Van harte gefeliciteerd met deze mooie onderscheiding, waar ook een cadeau bij hoort: een CoolBlue Giftcard. Ga zo door, wij zijn blij en trots dat je TSG’er bent!

Wil jij nu ook kans maken op één van de TSG Awards? Kom werken bij TSG!
Check onze vacatures op https://lnkd.in/dZG2PfYt of neem direct contact op met Nishant via telefoonnummer 030 – 227 16 90!