IEDEREEN VERDIENT EEN DETACHEERDER ‘THAT IS KEEPING IT REAL’

by | Feb 28, 2024 | Interview, Lifestyle

‘Een van de vragen die ik kreeg bij mijn kennismakingsgesprek was: Wat verwacht je van TSG, wat kunnen wij voor jou betekenen?
Waarop mijn antwoord direct was: Een opdracht!!!’

Rosita had geen achtergrond in de IT, maar was vastberaden succesvol te worden in de IT. Ze heeft hiervoor bewust een carrièreswitch gemaakt en was alleen op zoek naar de juiste partij die haar kon helpen deze stap te verwezenlijken.

‘Daad bij woord voegen, dat is kenmerkend voor TSG! Ik had helaas geen goede ervaringen met detachering, maar de drive om aan het werk te gaan was heel erg groot en TSG bood mij de kans om in de IT aan de slag kunnen gaan. En zo gezegd, zo gedaan. Mijn contract bij TSG is zelfs eerder ingegaan dan afgesproken, omdat ze al eerder een hele mooie opdracht hadden gevonden waar ik aan de slag kon gaan, waar ik nu nog steeds met veel plezier werk en enorm veel leer. We hebben een mooi ontwikkelingstraject samengesteld, waarbij ik meerdere certificeringen ga behalen en dus de theorie aan de praktijk kan koppelen.’

Rosita kon niet op een veel beter moment starten bij The Solutionz Group – TSG, want ze kon direct haar koffers pakken…het bedrijfsuitje naar Barcelona stond namelijk op de planning!
‘Ik had niet verwacht dat dat zo leuk en gezellig zou verlopen. Je leert op een andere manier je collega’s kennen en dat was erg fijn. Het is ook mooi om te zien dat de diversiteit aan mensen binnen TSG zo mooi samensmelt. Maar het is eigenlijk ook wel typerend voor TSG, waar je de ene dag samen een drankje doet en de volgende dag op kantoor samen wat belangrijks bespreekt. Het kan hier allemaal…iedereen verdient een werkgever that is keeping IT real!’

Wil jij ook werken bij een werkgever that is keeping IT real en ook investeert in jouw ontwikkeling? Neem dan contact op met Nishant via telefoonnummer 030 – 227 16 90 en voor je het weet ben je straks TSG’er en behaal je de ene na de andere certificering!