DATEN MET TSG

by | Mar 11, 2024 | Lifestyle

Vandaag kan je The Solutionz Group – TSG (Ajay, Dayanto, Nishant, Romeo en Michael) vinden bij de banenmarkt op het ROC Midden Nederland in Utrecht!

Na een inspirerende en interactieve gastles van Noeranie over wat wij als organisatie kunnen betekenen voor toekomstige professionals, is zojuist de Banenmarkt van start gegaan!
Tijdens de banenmarkt kunnen studenten van het Business and Administration College komen kennismaken met ons en ons ruime aanbod aan stages, leerplaatsen, maar ook banen. Zo hebben wij stageplaatsen voor de volgende opleidingen:
๐Ÿ‘‰ Legal, Insurance & HR Services Specialist
๐Ÿ‘‰ Consulent Commerciรซle Arbeidsbemiddeling
๐Ÿ‘‰ Mediamanager
๐Ÿ‘‰ Commercieel Medewerker
๐Ÿ‘‰ Junior Accountmanager

Naast de mogelijkheden op de arbeidsmarkt bieden we ze ook de kans een PS5 te winnen. Ben je in de buurt, kom dan eens babbelen bij ons op de stand en laat jouw gegevens achter. Of ken je iemand die hier een studie volgt, stuur diegene dan even langs!

Ben jij of ken jij iemand die nog op zoek is naar een stage, leerplaats of nieuwe job? Mail ons dan op career@thesolutionzgroup.com en wie weet heb jij of diegene straks een vliegende start bij TSG!