TARIK KIEST VOOR ZIJN EIGEN ONTWIKKELING

door | mrt 12, 2024 | Interview, Lifestyle

En daarom start hij per 1 april bij The Solutionz Group – TSG als Skilled Servicedeskmedewerker / Junior Systeembeheerder! 2 jaar geleden kwam Tarik al in contact met Staffing Manager Nishant, maar toen was het moment nog niet daar, nu wel! Hoewel hij zijn vorige werkgever een warm hart toedraagt, is het tijd voor een nieuwe stap.

Tarik is een gedreven IT-professional met een diepgaande passie voor zijn vakgebied. Hij heeft een bewezen staat van dienst in het implementeren en onderhouden van IT-systemen, waaronder Active Directory, Intune, TopDesk en SCCM. Met zijn uitgebreide ervaring bij diverse opdrachtgevers heeft Tarik brede kennis van verschillende IT-omgevingen. Hij combineert zijn technische kennis met een proactieve houding, waardoor hij in staat is gebruikers goed, maar ook snel te ondersteunen. Alles om ervoor te zorgen dat gebruikers hun werk kunnen blijven doen!

Beschikbaar: per 1 april 🐸
Regio: Den Haag

Waarom Tarik uiteindelijk voor TSG heeft gekozen? Waarom kies je überhaupt voor TSG?!
Let’s keep IT real: het familiegevoel, betrokkenheid, inspraak, ontwikkeling, groei, het persoonlijke, geen woorden maar daden. Jij wil toch ook op je plek zitten en het gevoel hebben dat je er toe doet?!

Wil je meer weten over Tarik of over TSG? Neem dan contact op met Nishant via telefoonnummer 030 – 227 16 90!